Abone Ol

Bakan Soylu Tanımıyorum Demişti! Üçüncü Kişi Yeğeni Çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer ile birlikte yer aldığı fotoğraftaki üçüncü kişinin yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Bakan Soylu Tanımıyorum Demişti! Üçüncü Kişi Yeğeni Çıktı

Türkiye, tarihinin en büyük dolandırıcılık iddiasıyla karşı karşıya. Kripto para borsası Thodex’in sahibi Fatih Faruk Özer’in Arnavutluk’a kaçtığı ortaya çıktı. Özer’in milyarlarca dolarlık kripto parayı da yanında götürdüğü iddia edildi.

Faruk Özer’in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan fotoğrafları ise tartışma yaratmıştı. Öte yandan Cumhuriyet, Çavuşoğlu'nun yer aldığı fotoğraftaki üçüncü kişi MHP'li vekil Saffet Sancaklı'nın oğlu Mert Sancaklı'nın Özer ile ortak şirketinin olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Soylu ise söz konusu fotoğraf üzerine sosyal medya hesabından açıklama yayımlamış ve "İlgili şahıs Faruk Fatih Özer'i tanımıyorum. Bir yakınımız vasıtasıyla 23 Aralık 2019'da, yazılımcı gençlere verdiğimiz randevuya eklemlenerek gelmiştir. Randevu listesinde ismi mevcut değildir ve sadece fotoğraf çekimi esnasında odaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” demişti.

Bakan Soylu Tanımıyorum Demişti! Üçüncü Kişi Yeğeni Çıktı - Resim: 1

SOYLU’NUN YEĞENİ ÇIKTI

Thodex’in sahibi Faruk Özer’in Soylu ile olan fotoğrafında üçüncü kişinin Hasan Berk Işık olduğu ortaya çıktı.

Soylu’nun kız kardeşi Fatma Soylu Işık'ın oğlu Hasan Berk Işık’ın Soylu’nun yeğeni olduğu görüldü.

Soylu’nun yeğeni Işık’ın sosyal medya paylaşımları da dikkat çekti:

Bakan Soylu Tanımıyorum Demişti! Üçüncü Kişi Yeğeni Çıktı - Resim: 2

BARIŞ ATAY VE BAKAN SOYLU TWITTER'DA TARTIŞMAYA BAŞLADI

Sosyal medya hesabından Bakan Soylu'nun yeğeninin lüks arabalı videosunu paylaşan Barış Atay, "Oooooh, paralar buralara gidiyormuş ooooooh" notunu Bakan Soylu'yu etiketleyerek paylaştı. 

Bakan Soylu Tanımıyorum Demişti! Üçüncü Kişi Yeğeni Çıktı - Resim: 3

Süleyman Soylu, Atay'ın bu paylaşımına yanıt olarak, "Çirkin yüzün, dilin 21 yaşında ailesinden aldığı üniversite harçlığı hariç işi-geliri olmayan müzikle uğraşan gence dadandı Alçakça iftira ettiğin gibi arabası da yok sadece video çekiminde kullanmış başka gençlerin yapabileceği gibi Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun. Çukur @barısatay." dedi.

Bakan Soylu Tanımıyorum Demişti! Üçüncü Kişi Yeğeni Çıktı - Resim: 4

Son olarak Atay, Soylu'nun bu cevabına karşılık "Yok bakan efendi. Muhattap sensin. Arabayı öğrenene kadar, odana girip fotoğraf çektirenleri öğrenseydin belki “tanımadığın” her suçluyla anınız olmazdı. Ayrıca, naparsın, tekrar mı saldırtırsın, hesap mı sorarsın? “Sormazsan namert olduğunu söylediğin” hesaba benzemesin!" ifadesinde bulundu.

Bakan Soylu Tanımıyorum Demişti! Üçüncü Kişi Yeğeni Çıktı - Resim: 5

Soylu'nun yeğeni Berk Işık'ın videosu ise sosyal medyada gündem oldu.