Abone Ol

Bakan Nebati Her An Görevden Alınabilir İddiası

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinede değişiklik yapacağını ve bir bakanı görevden alacağını iddia etti.

Bakan Nebati Her An Görevden Alınabilir İddiası

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü "Viktor Orban’ın ekonomik modeli saraya seçim kazandırır mı?.." başlıklı yazısında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine revizyonuna gideceğini iddia etti.

"GÜNDEMDEN İNMEYEN İKİ MADDE VAR"

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, "Siyasi kulislerde iddialar birbirini kovalıyor ama hiç değişmeyen ve gündemin birinci sırasından asla inmeyen bir madde var; Hayat pahalılığı ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati…" şeklinde konuştu.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, Erdoğan'ın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin her an görevden alınabileceğini açıkladı.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, " Bakan Nebati, saraydan kulağına “görevden alınman an meselesi” fısıltıları üflendikçe hop oturup hop kalkıyor" açıklamasında bulundu.

"İKTİDAR ENFLASYO KARŞISINDA ÇARESİZ"

Öte yandan Takan, Bakan Nebati'nin yeni ekonomi modeline geçeceği iddilarına ilişkin, "Saray iktidarı ve yakın çevrelerinde, hayat pahalılığının önüne geçmek için her kafadan bir ses çıkarken, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Toprak, 'Enflasyon karşısında çaresizlik içindeki iktidar, bazı temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin fiyatlarını ‘MADURO-ORBAN MODELİ’ ile yıl sonuna kadar sabitlemeyi planlıyor' diyor." açıklamasında bulundu.