Abone Ol

Bahçeli'nin Sözleri Sonrası Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur Paylaşım Yaptı

Devlet Bahçeli grup toplantısında Haluk Levent'in başında olduğu AHBAP'ı ve Oğuzhan Uğur'un yönettiği Babala TV'yi hedef aldı.

Bahçeli'nin Sözleri Sonrası Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur Paylaşım Yaptı

Levent Bahçeli'nin konuşmasını duyar duymaz Hatay MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın kendisini ziyaretini paylaştı. Oğuzhan Uğur da sessiz kalmadı.

Devlet Bahçeli Kahramanmaraş da depremler sonrası canla başla çalışan AHBAP ve Babala TV'yi hedef aldı.

Paartisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli "Dünyanın neresinde olsun bu çaptaki doğal afetle ve yıkıcı etkileriyle başa çıkmak kolay değildir.

Devletin ve hükümetin hakkını teslim etmek lazımdır" diyen Bahçeli, "Devletin yapamadığı ne vardır da ahbap'çılar, babala'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır."

Bahçeli'nin konuşması devam ederken Haluk Levent hemen bir paylaşım yaptı ve paylaşımda kendisini ziyaret eden Hatay MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın sözlerini yayınladı.

Levent paylaşımında "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti.

Sayın Devlet Bahçeli'nin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz."

MHP VEKİLİ BAKIN NE DEMİŞ

Videoda vekil Lütfi Kaşıkçı'nın "Bu çadır kenti de AHBAP organizasyonu yapıyor. Bu saçma ve gereksiz tartışmayı lütfen bırakalım. AFAD da bizim, AHBAP da. Haluk Bey'e ve organizasyona çok teşekkür ediyorum."

CUMHURBAŞKANI'NDAN RANDEVU ALDI

Levent daha sonraki açıklamasında "Bilgi eksikliği gitmiş olabilir diye dün sabah ben ve Ahbap ekibim yapacağımız çalışmalarla ilgili başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyasi parti liderlerinden randevu almaya başlamıştık. Randevu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkese yapacağımız çalışmaları anlatacağız."

OĞUZHAN UĞUR: YANLIŞ BİLGİ VERİLDİĞİ KANISINDAYIM

Hedef gösterilen bir diğer isim Oğuzhan Uğur da bir paylaşım yaptı ve şunları söyledi:

"Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca birçok MHP'li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik."