Abone Ol

Bahçeli’den Merdan Yanardağ’a sert sözler! ‘Televizyon kanalında bebek katilini övmek…’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazeteci Merdan Yanardağ'ı terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a yönelik sözleri nedeniyle hedef alarak, "Mehmetçik'e kurşun sıkanları aklamak suçtur. Bebek katilini övmek, filozof mertebesine çıkarmak suçtur" ifadelerini kullandı

Bahçeli’den Merdan Yanardağ’a sert sözler! ‘Televizyon kanalında bebek katilini övmek…’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına sert tepki gösteren Bahçeli, "İsveç'te iki de bir hassasiyetlerimizi kanatan tahammülsüzlükleri lanetliyor, mundar ellerin günü geldiğinde kırılacağına inanıyorum" dedi.

Fransa'daki olaylara da değinen Bahçeli, "Türkiye, Fransa'ya benzemez. Devlet ve vatan üzerinde kazı yaptırmayız. Göç konusu insanlık sorunudur" açıklamasını yaptı.


Devlet Bahçeli'nin açıklamasından satır başları:


"Kurban ibadeti Allah rızasının kazanılma çabasıdır. Bir yanda kurban keserken bir yanda da kötülüğü kesmektir. Huzurlu insan, müreffeh toplum hedefine ulaşmak için manevi toparlanma mecburiyettir. Bayram tatili sürecince meydana gelen kazalarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

İSVEÇ'TE KUR'AN-I KERİM'İN YAKILMASI


İslamiyet, cihatı emrederken haksız bir savaşı desteklemekten bütünüyle uzaktır. Batı'da Müslüman denildiğinde akla gelen Türk milleti olmuştur. Allah tektir, ordusu da Türk'tür. Sistematik şekilde ilerletilen İslamafobi, beşeriyetin huzur ve güvenlik arayışlarını da tehdit etmektir. İsveç'te Kur'an'ın yakılması insanlık değerlerine hakarettir. Malum meczubun tek başına planlayıp hayata geçirdiğini düşünmek anlamsızdır. Barbarlığın özgürlüğü olamaz. Kur'an-ı Kerim bir kağıt parçası değildir. Kur'an yakan kendin i yakmıştır, yakan da cehennemin dibini boylamıştır. Türk milleti her zaman inançlara saygılı davranmıştır. İsveç'te iki de bir hassasiyetlerimizi kanatan tahammülsüzlükleri lanetliyor, mundar ellerin günü geldiğinde kırılacağına inanıyorum.