Abone Ol

Bahçeli'den Kaftancıoğlu Açıklaması: Türk Devletine Seri Katil Diyen Kriminal Vaka..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Canan Kaftancıoğlu hakkında açıklama yapan, "Bahçeli, Nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den Kaftancıoğlu Açıklaması: Türk Devletine Seri Katil Diyen Kriminal Vaka..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle:

"Siyaset ve ekonomide zorlu şartlara rağmen ülkemiz dev bir şantiye görüntüsündedir.

İnanıyorum ki pazarda, markette ve diğer alanlarda insanımızın refahını ve geçim standartlarını olumsuz etkileyen fiyat artışlarının da önüne geçilecek. Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecektir.

Niyet hayır olduğundan akıbetin de hayır olacağına güvenmek lazımdır. 14 Mayıs 2022 cumartesi günü tarihe bir güne, muazzam bir yatırımın açılışına milletçe şahit olduk. Deniz dolgusuyla inşa edilen havalimanının hizmete girmesinden gurur duyduk.

Siyasi ve fikri görüş ayrılıkları ortak milli ve manevi değerlerde kenetlenmenin önünde engel teşkil etmemelidir. Siyaset yapıyor olmanın bir ahlakı olmalıdır.

Sevincimiz aynı değilse sorarım size acımız nasıl aynı olacaktır.

İncir kabuğunu doldurmayan bayağı eleştiriler ahlaki değildir. Zillet İttifakı yıkmaktan, bozmaktan, yozlaştırmaktan başka bugüne ne yapmış, ne önermiş, ne söylemiştir?

Bugün muhalefet ziyandadır, zillettedir.Zillet ittifakı da sert bir kayaya çarpmış, istikametini, itibarını kaybetmiştir. Kaldı ki bunlardan hiçbir yol olmayacaktır.

Türkiye'nin ayak bağı olan zillet ittifakı aynı zamanda demokratik siyasetin kelepçesidir.

Geçtiğimiz hafta zillet partilerinden birisinin başkanı çıkmış, 'Seçime bir yıl kaldı, ondan sonra her şeyi cümbür cemaat değiştireceğiz' diye konuşmuş. Allah fırsat vermesin, bunlar değiştirse değiştirse parti değiştirirler, el değiştirirler.

Vesayet altında bulunan çarpık bir zihniyetin iktidar ruhsatını alması zaten mümkün değildir.

Bizim doğrudan muhattabımız kriminal vaka haline gelmiş il başkanı değildir, nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır.

Ne var ki adalet ve hukuku temelinden istismar eden CHP Genel Başkanı karar açıklanır açıklanmaz soluğu milletvekilleriyle birlikte İstanbul'da almış, şov sahnesine çıkmıştır.

İstanbul'a doğru bir kez daha yalınayak yürür diye bekliyorduk, fakat bunu göze alamadığını da görmüş olduk. CHP İstanbul İl Başkanı özellikle kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret etmiş. Türkiye Cumhuriyeti devletini alanen aşağılayarak seri katil demiş, suç işlemiştir.

Cumhurbaşkanına terbiyemiz müsaade etmediğinden dolayı ağzımıza alamayacağımız şekilde suç işlemiştir.

Zanlının aldığı hapis cezaları Yargıtay tarafından onanmıştır. CHP Genel Başkanı bize açık açık söylemelidir. Türk devletine seri katil iftirasının yanında mıdır karşısında mıdır?

Sayın Kılıçdaroğlu susma, sinme, saklanma, çık karşımıza 'Devlete seri katil demek namertliktir' diyecek dirayeti göster.

Sayın Kılıçdaroğlu şimdi iyi dinle, bebek katilinin posterinin altında şarkı türkülü konser veren sözde sanatçı müsveddelerine sahip çıkmak zulmün ta kendisidir.

Kılıçdaroğlu, zalimi görmek istersen, zulme tanık olmayı düşünürsen Türkiye düşmanlarıyla çektirdiğin aile fotoğraflarına, gizli bağlantılarına dikkatle bakman yeterlidir.

CHP İstanbul İl Başkanı için siyaset yolu kapanmış artık siyaset yasağıyla tasfiye olduğu hukuken netleşmiştir. Bu kapsamda kesinleşen ceza bir yıldan fazla olduğu için tartışmaya mahal kalmamıştır.

Siyaset suçun ve suçlunun himaye edileceği bir alan olamaz.

Tunceli'de bir HDP'li milletvekilinin şerefli Türk polisine taş atması suçtur, ihanettir. Askerlerimize, polisimize uzanan eller kırılmalıdır. Herkes haddini bilsin, hukukun sınırlarını zorlamaya, milletin sabrını sınamaya asla heves etmesin.

Bu devlet sokakta bulunmadı. Hiçbir vatan evladı zillete taviz vermeyecektir. MHP bu şuurla 2023 seçimlerine hazırlanmaktadır. Vesikalı hainlere Türkiye'yi bırakmayacağız.

173 ilçemizde vatandaşlarımızla buluştuk. Kurban Bayramı'na kadar durmayacağız, sürekli sahada ve gönüllerde olacağız.

Yaz ayının hemen bitiminde eylül ayında siyasi çalışmalarımızın üçüncü etabına geçmiş olacağız.

Silahların susması, akan kanın durması herkesin çıkarınadır. Ukrayna savaşını körükleyen devletlerin varlığı da artık gizlenemez boyuttadır.

Adeta bir dünya savaşının test sürüşü yapılmaktadır.

Bize göre gidişat hayra alamet değildir. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyesi olmasıyla ilgili sürecin tartışmaya açılması Ukrayna savaşının dozajında artışa yol açabilecektir.

Bu üyeliklerin gerçekleşmesi halinde Rusya'nın askeri tepkiselliği kışkırtılmış olacaktır.

Ukrayna savaşının İsveç'e sıçrama ihtimalini kimse yabana atmamalıdır.

Bir yerde elimizi sıkarken diğer yanda sırtımıza hançer vuranlara seyirci mi kalalım? Katillere yardım edenlere nasıl güvenelim?

Finlandiya ve İsveç'in bekleme odasına alınması akla yatkın en doğru seçenektir."