Abone Ol

Bahçeli'den Abdülkadir Selvi'ye ağır cevap!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'nin o sözlerine cevap verdi.

Bahçeli'den Abdülkadir Selvi'ye ağır cevap!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'nin "AK Parti önemli oranda Kürt seçmene sahip olduğu için MHP ile mesafesinde dikkatli olması lazım" sözleriyle ilgili, partisinin grup toplantısında şunları söyledi:

"Biz Selvi'nin soyisim olduğunu düşünürken, halt aramanın yanındaki küçük direkler olduğunu öğrenmiş olduk. Bu zatın şuursuz ve ucube sözleri bizim nezdimizde küçücük kalmaya, ufalanmaya, çiğnenmeye mahkumdur. MHP, Kürt kardeşlerimizi karşımızda gösteren, kaleminden zehir damlayan her kim varsa hem bölücü hem de su katılmamış bir Türkiye düşmanıdır. Bu kalem ve kılıç artığı şahsın MHP'ye tutumu bellidir. Peki AKP'ye dost mu, yoksa hasım mıdır?"

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

"Kürt kökenli kardeşlerimiz, Türk milletinin asli, eşit ve onurlu fertleridir. Onlarsız gelecek hayallerimizin bir anlamı yoktur. Türk-Kürt arasında nifak sokan casustur, şerefsizdir, zalimlerin kuklası zulmün oyuncağıdır. Kandil'den gelen mesajları servis edenler, MHP'ye "Kürt karşıtı" elbisesi giyenler günahkardır. Şimdi anladınız mı Bay Selvi ve onun gibi düşünenler, Kürt kardeşlerimiz oyuna gelmeyecektir. Bu devletin herkese yetecek şefkatli eli vardır. Bölücülüğe hep beraber "Dur" diyelim, hainlere sırtımızı dönelim."