Abone Ol

Bahçeli Güldür Güldür ekibine soytarılar dedi, Dilber'i komplocu yaptı

Manisa'da konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli gündemdeki bir çok konuya ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin eleştirilerinden Kanal D'nin İnci Taneleri dizisi ve Show TV'nin Güldür Güldür Show programı da nasibini aldı.

Bahçeli Güldür Güldür ekibine soytarılar dedi, Dilber'i komplocu yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da Güldür Güldür ekibi ile İnci Taneleri dizisini hedef aldı. Bahçeli, "Türkiye'nin başını yükseklere çevirdiği şu günlerde bir dizi film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır" dedi.

Medyafaresi.com'un haberine göre MHP Genel Başkanı Bahçeli şöyle konuştu:

"İstanbul Fatih Cami imamımıza yönelik bıçaklı saldırı, Santa Maria Kilisesi’nde işlenen cinayet, Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’e yapılan suikast Türkiye aleyhine kurgulanan ve birbirine bağlantılı olaylardan bir kısmıdır. Yüzyıl önce cumhuriyetin ilanına küstahça atılan ‘darbe’ iftirası, kahraman evlatlarımızın kanını döken terör saldırıları çok ciddi provokasyonlardır ve kaynak üssü dışarıdadır.

Bir mizah programında rol alan soytarıların, gazilerimize şerefsizce hakaret etmeleri, 100 yıl önce Cumhuriyetin ilanına atılan darbe iftirası, baskı var diyerek şehitlerimize rahmet okumayan korkakların varlığı, kahraman evlatlarımızın kanını döken terör saldırıları, gün ve gün azgınlaşan bölücü dayatmalar, dikkat çekici provokasyonlardır ve kaynak üssü dışarıdadır. 

Astronot Alper Gezeravcı sayesinde Türkiye'nin başını yükseklere çevirdiği şu günlerde bir dizi film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve zamanlama itibariyle manidar bir komplo emaresi taşımaktadır."

İŞTE O SÖZLER

Kaynak: Medyafaresi.com