Abone Ol

Bahçeli erken seçim ateşini yaktı: Türkiye hazır geri dönüşü yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son mesajı erken seçim iddialarını gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ve Ayşe Ateş'le görüşmesi sonrası gelen açıklama zamanlama olarak dikkat çekerken Bahçeli'nin 'Siparişi yapılan normalleşme' ifadesi olay oldu. Bahçeli'nin son mesajı sonrası "Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz" yorumu ise çok konuşulacağa benziyor.

Bahçeli erken seçim ateşini yaktı: Türkiye hazır geri dönüşü yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamayla Ankara kulislerini adeta salladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve ardından Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'le görüşmesi sonrası yazılı bir açıklama yapan Bahçeli'nin; söz konusu metinde kullandığı ifadeler gündem oldu.

Satılık konut konteynerleri: inanılmaz fiyatlarDepolama uniteleri | Arama reklamları|SponsorluHemen ara

'SİPARİŞİ YAPILAN NORMALLEŞME'

"Türk Siyasetinde Normalleşme ve Yumuşama iddialarıyla Milliyetçi Hareket Partisi’ne Düzenlenen Siyasi Operasyonlar" başlıklı açıklamada "Siparişi yapılan normalleşme ve yumuşama atmosferinin sürdürülebilir hale gelmesinin önünde şayet Milliyetçi Hareket Partisi bariyer olarak telakki ve tarif ediliyorsa ve bu konuda da geniş bir ittifak oluşmuşsa, MHP'ye düşenin sorumluluğun gereğini gönül huzuruyla yapmak olduğu" vurgusu dikkat çekti.

"AK PARTİ İLE CHP ARASINDA GENİŞ TABANLI BİR İTTİFAKIN VÜCUDA GELMESİ..."

"AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteğinin Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisi olduğu" ifade edildi.

CUMHUR İTTİFAKI'NA TAM DESTEK!

Açıklamada, buna karşın Cumhur İttifakı’na bağlılığın kararlılıkla devam edeceği, TBMM’de kanun tekliflerine verilen desteğin aynen süreceği" vurgulandı.