Abone Ol

Bahar dizisi için beklenmedik değişiklik ; Kadroya yeni başrol

Show TV ekranlarında yayımlanan Demet Evgar'ın başrol oyuncusu olduğu Bahar dizisine yeni oyuncu geliyor; Dizinin yeni oyuncusu ve karakteri belli oldu

Bahar dizisi için beklenmedik değişiklik ; Kadroya yeni başrol

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisi, yeni bir oyuncu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin reyting rekorları kıran başarısı, yeni oyuncunun katılımıyla daha da artacağa benziyor.


Dizinin yeni oyuncusu ve karakteri hakkında detaylar netleşmeye başladı. Yapımcılar tarafından yapılan açıklamaya göre, deneyimli bir ismin diziye dahil olacağı belirtildi. Yeni karakterin, dizinin akışına farklı bir dinamizm katacağı ve izleyicilerin heyecanını artıracağı belirtiliyor.

 Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi salı akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. İlk bölümünden itibaren çok sevilen diziyi Ayça Üzüm yazıyor, Neslihan Yeşilyurt yönetiyor. Her bölümü merakla beklenen dizinin kadrosuna yeni bir karakter geliyor. Diziye Rüzgâr karakteri geliyor. Umay (Alisa Sezen Sever) ve Parla (Sena Kalıp), Rüzgar’la tanışır, ikisi için de yeni bir macera başlayacaktır. “Rüzgâr” rolüne yetenekli genç yıldız Deniz Sarıkaş hayat verecek.