Abone Ol

Bahar Candan Yağmur Taktaş'ı sinir krizine soktu

İşte Benim Stilim 6. Sezon 16 Şubat 2016 Salı günü yayınlanan 8. bölümünde Selay Topçuoğlu podyuma çıktığında Yağmur Taktaş sinir krizi geçirdi.

Bahar Candan Yağmur Taktaş'ı sinir krizine soktu

Arkadaşları Yağmur'u sakinleştirmeye çalışırken Yağmur bağırarak ağlamaya başladı. Öykü Serter ise Yağmur'un dışarı çıkmasına izin verdi.

Meral Avcı, Bahar Candan ile Selay Topçuoğlu'nun çok samimi olduklarını ama Selay'ın şimdi Bahar'ın çanta eleştirisi üzerine senin arkadaşını sahiplendiğin kadar sahipleneyim dediğini söyledi.

Bahar Candan Yağmur Taktaş'ı sinir krizine soktu - Resim: 1Bahar Candan'ın olay yaratan Instagram pozları

Öykü Serter ise Meral'i tahrik etmemesi konusunda uyardı. Selay ise Bahar'ı kendisine gelmesi konusunda uyardı. Bahar ise Yağmur ağladığı için ben tepki mi görüyorum dedi. 

Selay daha sonra Bahar ve Yağmur'un herkesle alay ettiğini ama Bahar'ın alayının kendisi için hiç bir önemi olmadığını söyledi. Bahar ise benim sinirlerimi bozmayın neden herkes benim üstüme geliyor diye çıkıştı.

Bahar Candan Yağmur Taktaş'ı sinir krizine soktu - Resim: 2İşte Benim Stilim Yağmur'un tangalı pozları olay oldu!

Bahar daha sonra Yağmur ve Melike'yi çok sevdiği için onlara güldüğünü bunun kimseyi ilgilendirmediğini söyledi ve gözyaşlarına boğuldu. Bahar daha sonra bundan sonra yarışmacılar için dikkat edeceğini ve ciddi olacağını söyledi.

Bahar burada eğlenmek istediğini ve içinden geldiği gibi davrandığını ama kimsenin istediği gibi olmak zorunda olmadığını söyledi. İvana Sert ise Bahar ile Yağmur'un arkadaş olup olmadıklarını sordu ve arkadaş gibi durmadıklarını söyledi.

Bahar ise Yağmur'u çok sevdiğini ama Yağmur'un kışkırtıldığı için böyle tepki verdiğini söyledi. Esin Çepni ise Bahar yüzünden Yağmur'un ağladığını söyledi. Bahar durumun tepkisinin bu kadar ciddi olduğunu farketmediği için güldüğünü söyledi ve diğer yarışmacılar yüzünden aralarının bozulduğunu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Nur Yerlitaş ise Bahar'ın numaradan ağladığını söyleyince Bahar ne yapması gerektiğini bilmediğini ve ne yapsa hata olduğunu söyleyerek yeniden ağlamaya başladı.Yağmur sakinleştikten sonra yayına döndü.