Abone Ol

Bahar Candan Berat Albayrak ile Arasındaki Farkı Açıkladı

Flash TV Alsana Haber programı sunucuları Seyhan Soylu ve Bahar Candan Can Ataklı'nın haber stüdyosuna konuk oldu. Bahar Candan Olay ekonomi yorumlarıyla beyin yaktı.

Bahar Candan Berat Albayrak ile Arasındaki Farkı Açıkladı

Seyhan Soylu elinde mavi yumurta ile “Yumurta çok pahalı dışarıda 2- 3 tl den başlıyor ama Mehmet Aydın'ın çiftlik bank mavi yumurtalarını alırsan 1.000 TL ye kadar çıkıyor. Sn. Berat Albayrak 6 -7 lerde olduğunu söylerken Bahar Candan 10 TL oldu" yorumunu yaptı.

Bahar Candan: Berat Albayrak sezgileri ile ben ise bilinçaltımla yönetiyorum doları...

Bu sözler üzerine Bahar Candan ilginç bir yorum yaptı. "Sayın Berat Albayrak Doları sezgileriyle yönetiyor ben bilinç altımla yönetiyorum, 10 lira dedim 10 lira oldu. 11 lira olacak dersem 11 lira olur" dedi.

Seyhan Soylu; “Bahar Candan, Baba vanga ve Nostradamus gibi doları bildi yumurtaya ekmeğe zam gelecek dedi geldi. Çiftlik bankı da ben patlattım bunlar insanları dolandırarak büyük paralar kaldırdılar. Dolayısıyla bu da beni ekonomik anlamada danışmanlara itti. Ve programıma ekonomi uzmanı ve bilirkişi olarak Bahar Candan’ ı aldım.” diyerek “Aslında biz de AL SANA HABER de hiciv yapıyoruz. Kendimizle ve Eksiklerimizle dalga geçiyoruz. Ancak Bahar Candan geçen hafta ekonomiyi bu hafta tarımı kurtardı ve bana dedi ki ‘’ acaba Can Ataklı ile ana haber sunabilir miyiz?  Deyince Sana misafirliğe geldik. ‘’ dedi.

Seyhan Soylu “ Aslında Bahar çok zeki bir kız. Üst beyin olduğu için anlaşılması zor. ironi yapıyor. Artık unumuzu bile yurtdışından getirttiğimiz için ekmek de pahalandı. Fransız Kraliçesinin Marie Antoinette’ in (Ekmek yoksa Pasta ye) demesi gibi durum komedisi oynuyor.

İŞTE O VİDEO