Abone Ol

Bağımsız haberciliğin zaferi: Fatih Portakal ile FOX Ana Haber rakip haber bültenlerini üçe katladı

Medyafaresi.com özel haber- Türkiye'nin en çok izlenen ana haber bülteni Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, rakiplerine müthiş bir fark atmış durumda. 3 Ocak reyting sonuçlarına göre, diğer üç kanalın haber reytinglerinin toplamı bir Fatih Portakal etmiyor.

Fatih Portakal rakip haber bültenlerini üçe katladı

Bazı hükümet yanlısı medya organlarının olumsuz algı yaratma çabalarına karşın Türkiye yine doğru ve tarafsız haberleri FOX Ana Haber'den izlemeyi tercih ediyor.

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, reyting sonuçlarına göre zirvedeki yerini korurken, diğer kanalların haber bültenlerine de fark atmaya devam etti.

İlk 100 program listesinde açık ara birinci sırada yer alan Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 3 Ocak 2019 reyting sonuçlarına göre, totalde 8,33 rating ve 20 share alarak diğer tüm programları geçti.

Fatih Portakal ile FOX ana haber AB grubunda da 8,36 rating ve 23,40 share alarak yine ilk 100 program listesinde zirvede yer aldı.

Daha önemlisi, reklamverenlerin önem verdiği ve televizyonların reklam gelirlerini belirleyen ABC1 grubundaki FOX Haberin başarısı dikkat çekici.

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber reklamverenlerin baz aldığı ABC1 grubunda da 9,16 rating ve 23,07 share elde etti.

Bu sonuçlarla Fatih Portakal ile FOX Ana Haber rakiplerini üçe katlamış oluyor. Totalde ve AB'de olduğu gibi, ABC1 grubunda da FOX Ana Haber 9,16 rating alarak zirveye çıkarken, Buket Aydın ile Kanal D Ana Haber 3,67 rating, Show Ana Haber 3,64 rating ve dördüncü sıradaki ATV Ana Haber ise 3,44 rating elde edebildi.

Bağımsız haberciliğin zaferi: Fatih Portakal ile FOX Ana Haber rakip haber bültenlerini üçe katladı - Resim: 1

Bu tablo Türkiye'de televizyon seyircisinin doğru, bağımsız ve tarafsız haberciliğe ne kadar ihtiyaç duyduğunu ve Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'e ne kadar güvendiğini de ortaya koyuyor.

Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber, görünüşe göre 2019 yılında da reyting rekorları kırmaya devam edecek.

Medyafaresi.com özel haber