Abone Ol

Bağdat Caddesinde trafik magandaları dehşeti: Nazan Burcu Soyyer'i böyle öldürdüler

İstanbul'un göbeği Caddebostan'da iki kişinin trafikteki tartışması bir kişinin canına maloldu. Otomobil, motosikletin üstüne direksiyonu kırınca yürüyüşe çıkan kadınlara çarptı

Bağdat Caddesinde trafik magandaları dehşeti: Nazan Burcu Soyyer'i böyle öldürdüler

Caddebostan sahilinde sözlü tartışma yaşayan otomobilin çarptığı motosiklet, trafik ışıklarında bekleyen grubu biçti. Nazan Burcu Soyyer(38) öldü, ikisi kadın 3 kişi yaralandı.

Sabah’tan Mustafa Bakırhan’ın haberine göre, İstanbul Kadıköy'de Bağdat Caddesi'nde 4 kişilik bir arkadaş grubu, yanlarında köpekle sahil gezintisine çıktıkları esnada feci bir kazanın ortasında kaldı.

 İddialara göre, trafikte henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan iki sürücü yol boyunca birbirine sataşmayı sürdürdü. Görgü tanıklarının ifadesine göre otomobil, sağ şeritten ani manevrayla sol şeride geçen otomobil motosiklete çarptı.

Caddebostan sahilinde otomobilin çarptığı motosiklet, trafik ışıklarında bekleyen grubu adeta biçti. Nazan Burcu Soyyer (38) isimli kadın hayatını kaybederken, ikisi kadın 3 kişi yaralandı.

Erkan Canbay ve Pelin Toraman Soyyer ise hafif yaralı olarak kurtuldu. Pelin Toraman Soyyer'in yaralanan köpeği de ameliyat edildi.

Nazan Burcu Soyyer'in Pelin Toraman Soyyer ve Erkan Canbay ile akraba olduğu, İpek Bostancı ile de arkadaş olduğu öğrenildi.

Otomobil sürücüsü Ersin Karakaş kazada yara almazken, savrulan motosikletin sürücüsü Avni Kantan'ın kolu kırıldı. Gözaltına alınan iki sürücü, Göztepe Polis Merkezi'ne götürüldü. Ersin Karakaş tutuklandı.

Ailesi ve arkadaşları, yaşamını yitiren Nazan Burcu Soyyer'e veda için dün öğle vakti Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Ali Rıza Cansu Camii'nde bir araya geldi.

Genç kadın, gözyaşları arasında kılınan cenaze namazının ardından Gebze ilçesi Balçık köyü Mezarlığına defnedildi.

Biricik kardeşini kaybetmenin acısıyla sarsılan ağabeyi Kadir Koray Soyyer, "Otomobil sürücüsü, motosikletin üzerine direksiyonu kırmış. Motorcu da kendisini kurtarmak için hamle yapınca kaldırımda bekleyen 4 kişinin üzerine çıkmış. Motorcu isteye isteye kaldırımdakileri biçmiş. Cezalarını çekmelerini istiyorum. Biz böyle bir durumda kalsak kendimiz zarar görürüz de başkasının zarar görmesini istemeyiz. Bir sürü insan perişan oldu. Kaldırıma çıkıp insanları biçmeseydi en fazla bacağı kırılırdı ama insanlar ölmezdi. Olayın sonuna kadar takipçisi olacağım" dedi.