Abone Ol

17 yaşındaki kıza 4 kişi tecavüz etti, cami avlusuna bıraktı

SAMSUN'un Bafra ilçesi'nde 17 yaşındaki K.Ö. adlı kıza uyuşturucu madde içirip, cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

17 yaşındaki kıza 4 kişi tecavüz etti, cami avlusuna..

Olay, Samsun'un Bafra ilçesinde 4 gün önce meydana geldi. K.Ö. adlı kız, iddiaya göre erkek arkadaşı A.T.Y. ile buluşup geceyi inşaat halindeki bir binada geçirdi. Sabah, A.T.Y. ve kız arkadaşı K.Ö. inşaata gelen A.Ö., A.D. ve K.E. ile birlikte boş bir araziye gidip, burada uyuşturucu madde kullandı. Aldığı uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen K.Ö.'ye 4 şüpheli cinsel istismarda bulundu. K.Ö. eve gelmeyince ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

CAMİ AVLUSUNDA BAYGIN BULUNDU
Bu sırada Bafra İlçesi Mevlana Mahallesi'ndeki Kaşıkçı İyigün Camii'ne akşam saatlerinde namaza gelen vatandaşlar, K.Ö.'yü avluda baygın bulunca polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis, avluda yatan kızın kayıp olarak aranan K.Ö. olduğunu belirledi. K.Ö., 4 kişinin kendisine uyuşturucu madde içirdiklerini kendinden geçtiğini ve cinsel istismarda bulunduklarını ancak cami avlusuna nasıl geldiğini bilmediğini söyledi. Polis, olayın ardından 4 şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden A.T.Y. ve A.D. savcılıkta serbest bırakılırken, mahkemeye sevk edilen A.Ö. ve K.E. de adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

17 yaşındaki kıza 4 kişi tecavüz etti, cami avlusuna bıraktı - Resim: 1

dha