Abone Ol

Bade İşçil bacaklarını 1 milyon TL'ye sigortalattı!

Güzel oyuncunun bacakları reklam yüzü olduğu firma tarafından sigortalandı.

Bade İşçil bacaklarını 1 milyon TL'ye sigortalattı!

Bade İşcil Sualp'in bacakları 1 milyon liraya sigortalandı. Güzel oyuncu Bade İşcil, reklam filmlerinde ekran yüzü olduğu Veet markasının Nu Pera adlı mekanda vermiş olduğu lansman gecesinde büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Geceye eşi Malkoç Sualp ile gelen Bade İşcil Sualp'in, oldukça keyifli olduğu ve eşinin elini bir an olsun bırakmadığı görüldü. İşcil, neşeli geçen parti sırasında firma yetkililerinin kendisinin bacaklarını 1 milyon liraya sigortalattıklarını açıklamalarıyla kısa süreli bir şok yaşarken, yetkililere teşekkür etti.
YENİ İMAJINI SEVMİŞ
Oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Weet firması ile bir sosyal sorumluluk projesiene girip bütün Türkiye'yi gezeceğinin müjdesini verdi. Bu sezon herhangi bir dizi veya sinema filminde yer almayacağını belirten oyuncu, " Zaten proje kapsamında bütün Türkiye'yi gezeceğim.

Oldukça uzun bir süre tatil yaptık. Artık çalışmaya hazırım "dedi. Kısacık kestirdiği saçları ile oluşan yeni imajını çok sevdiğini belirten İşcil " Kısa saçla daha rahat ediyorum. Ayrıca bakımı da çok rahat "diyerek uzun süre kendisini bu halde göreceğimizi belirtmiş oldu. Oyuncu, röportaj sonrası eşi Malkoç Sualp ile oturdukları masada gazetecilere poz verirken mini eteğinin azizliğine uğrayarak frikik verdi.

SOZCU / Mustafa KIZGINYÜREK

BADE İŞÇİL EŞİYLE DUDAK DUDAĞA -FOTO GALERİ-

BADE İŞÇİL EVLENDİ -FOTO GALERİ-

Bade İşçil'den sevgilisine ateşli öpücük!.. FOTO GALERİ

Bade İşçil ve Malkoç Sualp ilk kez böyle görüntülenmişlerdi!

BADE İŞÇİL'DEN BİKİNİ ŞOV.. FOTO GALERİ

BADE İŞÇİL'DEN SEKSİ POZLAR.. FOTO GALERİ

Bade İşçil bikinili yakalandı!.. FOTO GALERİ-

Kuzey Güney Bade İşçil öpüşme sahnesi.. VİDEO

Bade İşçil'in zafer sarhoşluğu!.. FOTO GALERİ