Abone Ol

Azeri Bu Stil Menim'de Günay Musayeva, Günel Memmedova'yı ağlattı

MEDYAFARESİ ÖZEL- Azerbaycan’ın ATV kanalında yayınlanan Bu Stil Menim'de, jüri üyesi manken Günay Musayeva sert eleştirileriyle yarışmacı kızı ağlattı.

Bu Stil Menim'de Günay Musayeva yarışmacıyı ağlattı

Ersin Karaca - Medyafaresi.com

Günay  Musayeva, Günel  Memmedova‘nın  kuliste arkadaşlarını küçümseyen konuşmalarda bulunduğunu belirtti.

Museyava ’"Günel çok mu aradın o üzerindekileri, o elbise , o ayakkabıları, çantayı çok mu aradın?" diyerek sert giriş yaptı.

Günay Museyeva, Günel adlı yarışmacıya tepkisini şu sözlerle sürdürdü.

"Biz senden pozitif enerji alıyoruz. Seni seviyoruz destekliyoruz. Ama bu demek değil sen haddini aşasın. Sen haddini aşırsen. Arkada duydum nasıl olsa jüri beni eline almış, nasıl olsa jüri beni destekliyor. Sen kızlarla nasıl bu şekilde konuşabilirsin. Kim ihtarı verip bunları demek için. Kızlara sakın haksızlık etme. Bizim için hepiniz aynısınız. Sen diğerlerinden ferkın yok. Eğer destekliyirsek, geçen hefte 1.  oldun  Bizim sayemizde. Biz gözünün yaşına bakmayız. Göndeririz seni. Kızlar arkada çalışıp konsept yaratmış. Sen nice böyle giyinisen."

Azeri Bu Stil Menim'de Günay Musayeva, Günel Memmedova'yı ağlattı - Resim: 1Bu Stil Menim'de Nermin'den Günel'e: Kümesten çıkan tavuğa benziyorsun

Günay  Musayeva’nın bu eleştirileri, yarışmacı Günel Memmedova'yı ağlattı.

Günel Memmedova: "Ben özünden ayrılmamışam. Özüme güvenmişem. Aslında başka bir giyinecektim, sonra bunu seçtim. Dedim ki üst üste olmasın. Ben öyle bir söz demedim hayatım boyunca." dedi.

Jüriden yani Azerilerin deyimiyle 'münsifden' en düşük puanı alan yarışmacı ile arkadaşları tarafından elenmek üzere en çok adı verilen yarışmacılardan biri, jüri tarafından oy birliğiyle elenerek yarışmaya, hayallerine veda ediyor.

Azeri Bu Stil Menim kızları kavgaya doymuyor

Bu Stil Menim kızları

MEDYAFARESİ