Abone Ol

"Az kalsın evleniyorduk!!!" Halit Ergenç'le evliliğin eşiğinden dönen seksi şarkıcı kim?

İki yıl önce Halit Ergenç'in bestekar olan babası Sait Ergenç'e şarkı almaya giden seksi şarkıcı, usta müzisyenin ısrarıyla az kalsın Halit'le evleneceklerini açıkladı.

"Az kalsın evleniyorduk!!!" Halit Ergenç'le evliliğin eşiğinden dönen...

Yeşilmen, "Sait Bey beni çok beğenmiş. Oğluyla tanıştırmak istedi. Hatta Halit'i eve çağırdı. Ancak ben onun gelmesini beklemeden kalktım, çünkü bir ilişkim vardı" dedi...

İki yıl önce piyasaya çıkardığı "Elemterefiş" isimli albümünde, yakışıklı oyuncu Halit Ergenç'in bestekar babası Sait Ergenç'in "Dedikodu" isimli şarkısını seslendiren Yeliz Yeşilmen, bu şarkıyı alma aşamasındayken az kalsın Halit Ergenç'le evleneceğini açıkladı. 70 yaşındaki Sait Ergenç'e bir tanıdık vasıtasıyla gittiğini belirten Yeşilmen, bu ilginç gelişmeyi şöyle anlattı:

"Sait Bey'e şarkı almak için gittim. Birkaç kez bir araya geldik, şarkılarını dinledim. O gidiş, gelişlerde kendisi beni çok beğenmiş. Hatta elleriyle bana çay bile yapmıştı... Neyse bir gün kendisiyle konuşurken bana 'Aliye' dizisinde kötü karakteri canlandıranın Halit Ergenç'in oğlu olduğunu ama gerçekte asla kötü birisi olmadığını söyleyerek, Halit'in benimle evlenmesini çok istediğini belirtti. Şaşırdım! Beni istemek için evimize geleceğini söyledi. Bu arada Halit'le tanıştırmak istediğini söyleyerek Halit'i eve çağırdı. İki yıl önce bir ilişkim vardı ve kendisine bunu söyleyemedim. Apar topar şarkımı alıp, Halit Bey'i beklemeden kalktım. Bu ilginç olaydan eminim kendisinin haberi yoktur. Sait Amca uzun süre beni istemeye devam etti. Fakat ben sonunda hayatımda biri olduğunu söyledim. O da anlayışla karşıladı.