Abone Ol

Ayshe Akın (Ayşe Özdemir) kimdir?

‘Kim Ne Derse Desin’ şarkısıyla bir anda dikkatleri çekti. Hadise ve Atiye gibi o da Avrupalı Türklerden. Eski Belçika güzeli Ayşe Özdemir artık Ayshe... Bir dönem futbolcu Önder Turacı’yla olaylı evliliğiyle gündeme gelmişti.

Ayshe Akın (Ayşe Özdemir) kimdir?

Biri dansları ve aksanıyla Hadise’yi, diğeri fiziğiyle Murat Boz’u aratmıyor. Peki aslında bu iki genç kim? Çok konuşulacak özel hayatlarından geçmişlerine her şeyi ilk kez anlattılar.

Belçika’da Türkiyeyi temsil eden Miss birincisi Ayşe Özdemir, Belçika doğumlu. 19 yaşında girdiği Miss yarışmasında birinci olarak Türkiye ve Belçika’da tanınan bir isim haline geldi. Yıldızı parlayan Belçika birincisi Star TV ekranlarında herkesin severek izlediği dizi “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Bir dönem Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı ile evli olan Ayşe Özdemir daha sonra eşinden boşanmıştır. Bu dönemde Ayşe Özdemir lise öğrencisiydi ve bir modellik ajansına bağlı olarak da mankenlik yapmaktaydı. Daha sonra 2011 yılında Brüksel güzeli seçilmiş ve bununla hayatı hakaretli bir hal almaya başlamıştır. O dönemde Ayşe Özdemir ailesiyle birlikte Belçika’da yaşıyordu. Daha sonra Türkiye’ye gelen güzel manken ve oyuncu bu aralar yeni teklifleri değerlendiriyor. Karagül dizisinin kadrosunda oyuncu olarak yer alabileceği konusu medyaya yansımıştır.