Abone Ol

Ayşenur Yazıcı'yı fena işletmiş! Çinli anne ortaya çıktı!

Ayşenur Yazıcı'nın sunduğu 'Dök İçini' programına Çin'den bağlanan kadın ortaya bir çıktı pir çıktı

Ayşenur Yazıcı'yı fena işletmiş! Çinli anne ortaya çıktı!

Bir televizyon kanalında Ayşenur Yazıcı'nın sunduğu 'Dök İçini' programına Çin'den bağlanıp 'Kısır olduğum için taşıyıcı anne ile bebek yaptık ama bize benzemiyor, gözleri çekik çekik, böceklere yiyecekmiş gibi bakıyor' diyen kadının sahte olduğunu Okan Bayülgen ortaya çıkardı.

TÜRKİYE'Yİ GÜLDÜRMÜŞTÜ

Ayşenur Yazıcı'ya telefonla bağlandıktan sonra Okan Bayülgen'in sunduğu programa da bağlanan ve stüdyodakilerin gayet ciddi bir şekilde dinledikleri Çin'deki mağdur kadının Hollandalı bir tekstil firması adına Çin'de çalışan Gizem Demir olduğu ortaya çıktı.

NEDEN YAPTIN?

Genç kadın Okan Bayülgen'in 'Neden yaptın?' sorusuna, programa bağlananları samimi bulmadıkları için programı test etmek istediğini ve olayın anlık geliştiği cevabını verdi.

Ayşenur Yazıcı'nın programına bağlanan bir kişinin eşini camdan attığını iddia etmesi üzerine programa bağlananların sahte olduğunu düşünen Gizem Demir, programa bağlanıp şansını denemek istediğini ve beş dakika içinde programa bağlandığını söyledi. Yaşananların planlı olmadığını belirten Gizem Demir, her şeyin bir anda geliştiğini vurguladı.

Ne olmuştu?

Ayşenur Yazıcı'nın Türkmax kanalında sunduğu Dök İçini adlı programa bağlanan S.K kısaltmalı konuk, Çin'de yaşadığını, kısır olduğu için çocuğu olmadığını, eşinin taşıyıcı anne önerisini kabul ettikten sonra gelen çocuğun Çinlilere benzediğini, komik bir şiveyle anlatmış ve bir süre gündemi meşgul etmişti.