Abone Ol

Ayşenur Balcı'nın yalanı ortaya çıktı

İşte Benim Stilim All Star 24 Aralık 2015 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Ayşenur Balcı, Nazlı Sultan Kayaaslan'dan ayakkabı aldığını söyleyince tartışma çıktı.

Ayşenur Balcı'nın yalanı ortaya çıktı

Gülşah Yılmaz arkada Ayşenur'un kendi ayakkabısı olduğunu söylediğini iddia edince Ayşenur size doğru cevap vermek zorunda değilim çünkü kendi aranızda konuşuyorsunuz diye cevap verdi. Çiğdem Çelik ise arkadaşlarından parça kullanman kimseyi ilgilendirmez herkes kullanıyor ama konuşmalarını istemiyorsan cevap vermemen lazımdı diyerek Ayşenur'un yalan söylemesini yanlış bulduğunu söyledi.

Ayşegül Doğan hangi ünlü oyuncuyla aşk yaşıyor?

İşte Benim Stilim ünlüler bomba gibi geliyor

Ayşegül Doğan daha önce buradan yarışan ve burada kullandığı ayakkabıyı kullanmasının dikkat çektiğini söyledi. Nihal Candan ise Ayşenur'un doğru konuşmadığını ve komik duruma düştüğünü söyledi ve rakibinin giydiklerini giymesini eleştirdi. Özden Cerrahoğlu ise Ayşenur'un iyi giyindiğini ama son hafta sıkıştığı için tarzına güvendiği Nazlı'dan yardım aldığını ve bu kombinide Nazlı'nın yaptığını söyledi. Ayşenur ise Özden'in hazır kombinler giydiğini iddia etti. Gülşah Yılmaz ise Nazlı'dan daha öncede parça kullandığını, art niyetle sormadığını söyledi. İvana Sert, Ayşenur'un eski yarışmacıdan parça almasını yanlış bulduğunu söyledi. Ayşenur ise terziyle sorun yaşadığını ve son hafta kötü olmak istemediğini söyledi. Kemal Doğulu'da Nazlı'dan kıyafet almasının yanlış olduğunu söyledi. Nur Yerlitaş ise kızlara hak verdi. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.