Abone Ol

Ayşenur Balcı kiminle evleniyor?

İşte Benim Stilim All Star'ın güzel ve olaylı yarışmacısı Ayşenur Balcı evleniyor. sonunda aradığı kocayı bulan Ayşenur kiminle evleniyor ve ne zaman evlenecek?

Ayşenur Balcı kiminle evleniyor?

Ayşenur Balcı'nın dansı olay oldu

Ayşenur Balcı Periscope'ta coştu!

İşte Benim Stilim'de Ayşenur Balcı fenalaştı!

İşte Benim Stilim All Star ile tanınan Ayşenur Balcı'nın itirafı haftanın bombası oldu. Daha önce Periscope yayınıyla olay yaratam 20 yaşındaki Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star'da sözlendiğini açıkladı.

Olaylı yarışmacıları ve güçlü jüri üyeleriyle adından söz ettiren İşte Benim Stilim All Star'ın haftaya başlangıç bölümüne Ayşenur Balcı'nın itirafı damga vurdu. Ekranların en çok izlenen ve tartışılan programlarından biri olan İşte Benim Stilim All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden olan Ayşenur Balcı ve jüri üyesi Nur Yerlitaş arasındaki diyalog şaşırttı.

Ayşenur Balcı kiminle evleniyor? - Resim: 1

Yarışmanın sempatik jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın Ayşenur Balcı'nın sevgilisini gördüğünü ve ne zaman nişanlanacaklarını sorması üzerine, başarılı yarışmacı sözlendiklerini açıkladı. Tüm jüri üyeleri ise seni bizden istesin göndermesinde bulundu.

PERİSCOPE'TA SOYUNMASI OLAY OLMUŞTU

İşte Benim Stilim All Star'ın en genç isimlerinden olan Ayşenur Balcı, yarışmadan önce periscope yayınıyla gündeme gelmiş, erkek arkadaşının yanında yarı çıplak bir şekilde binlerce kişiye görüntü vermesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Yaptığı harekete anlam verilemeyen Ayşenur Balcı'nın görüntülerdeki davranışları ise 'Uyuşturucu mu almış' gibi soruların sorulmasına neden olmuştu.

BİR ERKEKLE ÜSTSÜZ

Mobil telefonlarda canlı yayın yapılan uygulama Periscope'ta üstsüz yayın yapan Balcı, kısa sürede sosyal medyanın Gündemine oturdu. Yanında bir erkek arkadaşıyla binlerce kişiye görüntü veren ünlü ismin yaptığı yayına kimse anlam veremedi.

AYŞENUR BALCI KİMDİR?

Bu Tarz Benim yarışmasının en dikkat çeken isimleri arasındaki yerini alan Ayşenur Balcı, 1994 doğumlu olup, İstanbul'da yaşamaktadır. Modellik ve mankenlik yapan Balcı, bunların dışında oyunculuk ve dans ile ilgilenmektedir. Yarışmada yer aldığı dönemde Show TV'de yayınlanan Her şey Dahil programına konuk olan Ayşenur Balcı, nefesleri kesen dans performansı ile hem stüdyodakileri hem de ekranları başındakilerin dikkatini çekmişti. Ayrıca bu performanstan sonra sosyal medyada da gündem olmuştu. ESTETİK YAPTIRDI Ayşenur Balcı estetik yaptırdığını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. "Ameliyatımın ardından sadece 7 gün geçti bugün 7. Günüm ve artık mini mini minnak bir burnum var okadar motive edici işine aşık bir doktorum var ki birşey söylememe gerek yok mutluluğum gülümsememde saklı." yazdı. Ayşenur Balcı Kimdir? Ayşenur Balcı, 23 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Açıköğretim Üniversitesinde öğrenimine devam etmektedir. İstanbul’da yaşamaktadır. 1,72 boyunda ve 52 kilo olan Ayşenur Balcı, 80-60-90 ölçülerine sahiptir. Ayşenur modellik ve mankenliğin dışında oyunculuk ve dans ile de ilgileniyor. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı. Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Ezgi Baylar, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Nur Bozar, Özlem Özden, Roza Şake, Sara Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi ile yarıştı. Ayşenur Balcı, 25 Ekim 2014 tarihinde yarışmadan elendi. Elendikten sonra yine Show TV'de yayınlanan ve Çağla Şikel ve Alişan'ın sunduğu “Her şey Dahil” programına konuk olan Ayşenur Balcı, nefesleri kesen dans performansı ile hem stüdyodakileri hem de ekranları başındakileri büyüledi. Ayrıca bu performanstan sonra sosyal medyada da bir hayli Gündem oluşturdu. Nihat Doğan'ın konuk jüri üyesi olduğu 17 Kasım 2014 tarihinde jürinin oyları ile Bu Tarz Benim yarışmasına geri döndü. 7 Aralık 2014 tarihinde "Bu Tarz Benim" adlı yarışmaya Metin Arolat konuk jüri üyesi olarak katılırken Emine Ün de şarkıları ile geceye renk katacak. 20 Aralık 2014 tarihinde yapılan "Bu Tarz Benim" final gecesinde birinciliği Aycan Nurcan Şencan kardeşler aldı. jüri oylamasında Ayşenur Balcı veEzgi Baylar ile birinciliği paylaşamayan ikizler, ardından noter huzurunda açıklanan SMS oylamasının sonuçları ikizler Aycan Şencan ile Nurcan Şencan'ı birinci yaptı. Ayşenur Balcı ikinci, Ezgi Baylar üçüncü oldu. İkizler Aycan ve Nurcan 100 bin liralık büyük ödülü aldılar.

Haberler Detayı