Abone Ol

Ayşe Özgün'den Samyeli'ne şok suçlama!

Ayşe Özgün, "Herkes konuşuyor biz mi susacağız." dedi ve Samyeli için ağır bir ithamda bulundu.

Ayşe Özgün'den Samyeli'ne şok suçlama!

Show TV'de Dr. Hakan Güveli ile Ayşe Özgün'ün sunduğu Herkes İçin Sağlık programında bugün Eren Talu ve televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden Defne Samyeli'nin aldatma ve aldatılma maceraları konuşuldu.

Uzman Doktor Oğuz Tan'ın konuk olarak katıldığı proramda, önce yaşananları izleyicilerine hatırlatan Ayşe Özgün, bir süre sonra duruma sinirlendi.

"TAM EREN'İN PARALAR BİTTİ..."

Eren Talu'dan "Eren" diye sözeden Ayşe Özgün, başlangıçta Defne Samyeli'nin eşini aldatmış olmasına kızgın görünüyordu. Ancak ilerleyen cümlelerde Talu'nun davranışlarını da beğenmediğini ortaya koydu. Samyeli'nin tam da Talu'nun iflas ettiği sırada başka biriyle ilişkiye girmesine kızan Ayşe Özgün, "Herkes konuşuyor biz mi susacağız." dedi ve şöyle devam etti:

"Eren Talu'nun röportajını okuduk. Eşi Defne, iki çocuk, kaç yıllık evliler, 11 mi ne öyle bir şey. Şimdi 'Ruh ikizi buldum' diyor. Tam Eren'in paraları bitti. İflas etti. İcra memurları da kapıda... Eren duvarlara I Love You yazdı filan. Mahkeme dedi ki sen yaklaşma, Defne'ye çocuklara... Defne bu durumda ruh ikizini buldu. Hayret bir durum.

"KOCAN BENİM KARIMLA SENİ ALDATIYOR"

El Cezire televizyonunun program yapımcısı Richard. O da evli... O dedi mi bilmiyorum ama ruh ikizimi buldum diye... Eşini aramış Eren, 'senin kocan benim karımla seni aldatıyor' diye. İşi çok büyütmüş Eren ve bunları itiraf etti.

Çünkü bir boşanma davası söz konusu ve diyor ki Eren, bunu sütten çıkmış ak kaşık zannetmeyin ve her şeyi ortaya döküyor. Bu biraz çirkin geldi... Seyircime de çirkin geldi."

Cümlesini bu şekilde tamamlayan Ayşe Özgün koltuğundan kalkıp stüdyodaki seyirciler ile sohbet etmeye başladı. Onlara Ruh ikizi, aldatma ve aldatılma konusundaki fikirlerini sordu ve ilginç yanıtlar aldı.

"BU APTAL ERKEKLER YÜZÜNDEN..."

Ayşe Özgün bir süre sonra telefon ile programa katılan ve ismini vermek istemen bir kadın izleyicisine akıl verirken ağzından "bu aptal erkekler" lafı kaçıverdi. Özgün önce kahkaha atarak ağzından kaçırdığı lafı düzeltmeye çalıştı ardından da "çok özür diliyorum" dedi.

Gazeteciler