Abone Ol

Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı !

Bodrum'da sahneye çıkan şarkıcı Ayşe Hatun Önal, hem eğlendi hem de eğlendirdi. Ayşe Hatun Önal, Bodrum'da yüzer disko Club Catamaran'da sahne alıp, mini konser verdi.

Ayşe Hatun Önal Bodrum'u salladı!

Bodrum'da konserinde Ayşe Hatun Önal, 'Çak bir selam' adlı şarkıyla başlayıp yine aynı şarkı ile tamamladığı altı şarkılık performansında 'Güm güm', 'Şeytan tüyü', 'Benim ol' ve 'Rakkas' adlı eserlere yer verdi. 2004'te 'Çeksene elini' şarkısıyla müzik dünyasında adından söz ettiren, 2014'te ise 'Çak Bir Selam' ve 2015'te 'Güm Güm' single'larıyla listelerde üst sıralara yükselen Önal, yeni bir şarkı hazırladığını ve bir ay içinde sahneye taşıyacağını belirtti.
Tatilcilerin bayramını kutlayıp her şeyin gönüllerince olması temennisinde bulunan Önal, beğeni toplayan mini konserinde tatilcileri coşturdu. Yerinde duramayan Önal'a, işletmenin dansçıları 'Rakkas' ve 'Çak bir selam' şarkılarında yanına gelip dans ederek eşlik etti. Yüzer diskodan, geldiği gibi yine sürat teknesiyle ayrılan ve oldukça neşeli görünen Önal, mekandan ayrılışı sırasında da oynamaya devam etti. Önal'la özçekim yapabilmek için çaba harcayan tatilciler, yerli ve yabancı şarkılar ve dansçılar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenmeye devam etti.

Osman URAS/BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM


Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı ! - Resim: 1
Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı ! - Resim: 2
Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı ! - Resim: 3
Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı ! - Resim: 4
Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı ! - Resim: 5
Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı ! - Resim: 6
Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı ! - Resim: 7
Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı ! - Resim: 8
Ayşe Hatun Önal Bodrum'da hem oynadı, hem oynattı ! - Resim: 9