Abone Ol

Ayşe Arman'ı çileden çıkardılar! Senin üstüne işenmez bile...

Yeşim Sönmez'in Gezi eylemlerinde başına gelen olayları köşesine taşıyan Ayşe Arman eleştirilerin hedefi oldu.

Ayşe Arman'ı çileden çıkardılar! Senin üstüne işenmez bile...

Gezi eylemleri sırasında dayak yediğini ve üzerine işendiğini söyleyen Z.D. ile görüşemeyip bir de Elif Çakır ve Balçiçek İlter’den ayar yiyen Hürriyet yazarı Ayşe Arman, CHP’li ve Atatürkçü ailesine rağmen kapanan Yeşim Sönmez’in Gezi eylemlerinde başına gelen olayları dün köşesine taşıdı.

İŞTE AYŞE ARMAN\'IN YEŞİM SÖNMEZ\'LE YAPTIĞI O RÖPORTAJ

"BAŞÖRTÜLÜYÜM DİYE TENCERE TAVA YEDİM"

Sönmez’in "Kafama tencere tava yedim sözlerini" röportajın merkezine oturtan Ayşe Arman, eylemlerin ardından yaptığı röportajlarla takdirini topladığı "eylemcilerin" bu kez tepkisini çekti.

KARŞI TARAF KONUŞUNCA SİNİRLENDİLER

Ayşe Arman, Gezi olaylarının ardından hemen hergün bir "Gezi mağduru"nu köşesine davet ederek röportajlar yaptı. Polis şiddeti ve Gezi eylemcilerinin yaşadığı zorlukları öne çıkaran Ayşe Arman, ilk kez karşı taraftan bir sese kulak verince de eleştirilerin hedefi haline geldi.

"BUNUN DA ÜZERİNE İŞEMEK LAZIM"

Gezi eylemcileri veya eylemi destekleyen düşüncede olanlar, Twitter üzerinden hem Ayşe Arman’a hem de röportajı veren Yeşim Sönmez’e ağza alınmayacak sözler söyledi. Kimi küfür ederken kimisi de "Bu başörtülünün de üzerine işemek lazım" dedi.

Ayşe Arman ise bu yorumlara Twitter üzerinden sert bir tepki gösterdi. Arman "Hep polis şiddetini anlatan tanıklıklarla konuştum, benden iyisi yoktu. Şimdi ise tek bir başörtülü kadınla konuştum diye senin üzerine işenmez diyen bile var" ifadelerini kullandı.