Abone Ol

Ayşe Arman'dan kocasına striptiz sürprizi!

MEDYAFARESİ ÖZEL Hürriyet yazarı Ayşe Arman, resmi Twitter hesabını aktif hale getirdi. Arman Twitter'a girer girmez attığı tweetlerle herkesi şaşırttı.

Ayşe Arman'dan kocasına striptiz sürprizi!

Görkem Yağar/ Medyafaresi

Sosyal medyadan uzak duran Ayşe Arman sonunda Twitter hesabını aktif hale getirdi. Yazdığı yazılarla büyük ses getiren Arman Twitter’da sevgilisine yaptığı doğum günü partisini anlattı.

İşte Ayşe Arman’ın Twitter’da anlattığı o hikaye;

Sevdigin adami simartacaksin! Simartmayana kadin denir mi bilmem.. Gecen sene, Omer 50 oluyordu. Striptizli, sandalyeye baglamali, bol kahkahali, 2 ayri mekanda sahane bir dogumgunu yapmistik...Hande Ozcan bu islerin piri. Harikalar yaratir. Yaratti Ama hicbir guzellik bedava degil. Ben battim. Bir yil odedim. Cunku bankadan kredi bile cekmistim. Boyle de manyagim...  Ama her seye degdi. En cok da sevgilimin, ’Beni amma simarttin! Kendimi cok ozel hissettim!’ demesi... Bu yil soz verdik, artik numara cekmeyecegiz, kutlama filan yok. Borclar yeni bitti... Ama Omer soz konusu olunca cok acayip bir sey oluyor. Gokyuzu aciliyor, para dusuyor... Yemin ederim oyle. Sanki yukaridaki de bana, ’Bu adam her seye deger!’ diyor. Izmir’de bir is cikti. Para kazandim. Ve yine surpriz parti.. Butun eski arkadaslarini eve topladim, sakladim. Omer geldi cit yok, isik yok. Sabahtan da elektrikle ilgili temassizlik var demisim... Bahce de zifiri karanlik, ev de... Girdi, ’Ayse, Ayse?’ diye seslendi... Evde bizi ariyor... Derken derinden bir saksafon sesi yukselmeye basladi...  Bir sure sonra da, hurrraaaa, ’Iyi ki dogdun Omer...’ yaptik 35 kisi merdivenlerden indik isiklar yandi, o kadar sasirdi ki oylece kalakaldi Ona baska bir surprizimiz daha vardi: Efsane DJ Cuneyt Kurt... Muzigiyle yikti gecti... Delicious’cilar yemek isinde asmislar... Beti ve Rakel superdi... Yiyecekler sahaneydi... Derken kareoke!!! Vay be, bu kadar mi sacmalanilir, bu kadar mi eglenilir!!! Herkese tavsiye ederim kopuyor insan... Bir de Cuneyt Kurt’un dansci kizi var. Gordugunde ’Bu kim ya!’ oluyorsun, sahane vucutlu bir kiz, yani basinda dans etmeye basliyor, supeeer Sevgilim, en sevdikleriyleydi. Eski arkadaslariyla... Sonra pastasi geldi... Kuzenim Kutas yapmisti... Hahahaha pasta yumruk seklinde bir el, bas parmak, isaret parmagi ve orta parmak arasinda... Yaninda ’Omer, 51’i de gordu...’ yaziyordu :-)) Gece 4’de bitti... Yatakta sarhos tavana bakarken, sevgilim kulagima fisildadi... ’Eve girip saksafon sesini duyunca, aman allahim Ayse simdi merdivenlerden ciplak inecek diye dusundum’ dedi... ’Var mi bende o potansiyel!’ dedim, ’Hem de nasil’ dedi. Sevgilime siki siki sarildim. Demek ki basarmisim! Sevgilimi her an cesitli surprizlerle sasirtabilecek bir kadin imaji verebilmisim

ARMAN KUTUP’LARA BÖYLE HAZIRLANDI TIKLAYIN

CİRQUE DU SOLEİL’DEN AYŞE ARMAN FOTOĞRAFLARI... FOTO GALERİ