Abone Ol

Mezdeke dansçısı Aynur Kanbur'un kızı: Çok tedirginim

Ünlü dans grubu "Mezdeke"nin üyelerinden Aynur Kanbur'un (49), evinde tabancayla vurularak öldürülmesindeki sır perdesi aralanamadı.

Aynur Kanbur'un kızı: Çok tedirginim

Olayla ilgili bilgisine başvurulan kişiler cinayete neden olabilecek herhangi bir şey bilmediklerini söyledi. Cinayet Büro Amirliğinden ayrılan Aynur Kanbur'un kızı Dilara Güngör bir açıklama yapmazken sadece "Çok tedirginim" dedi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

AYNUR KANBUR'DAN GERİYE BU KARELER KALDI

KOMŞULAR SİLAH SESLERİNİ DUYMUŞ

Beşiktaş, Fulya mahallesinde 2 gün önce akşam saatlerinde meydana gelen olay görgü şahitlerinin ifadelerine göre şöyle gelişmişti: Annesinin ölümünden sonra kızıyla birlikte oturan Aynur Kanbur'un oturduğu daireden birbiri ardına gelen silah sesleri üzerine dışarı çıkan komşuları, ünlü dansçıyı kanlar içinde bulmuştu. Açık olan daire kapısının iç kısmında bulunan Aynur Kanbur'un vücuduna 6 kurşun isabet ettiği belirlenmişti. Bazı görgü tanıkları olaydan sonra 20-30 yaş aralığında bir kişinin hızla apartmandan koşarak uzaklaştığını söylemişlerdi.

YAKINLARI BİR ŞEY BİLMEDİKLERİNİ SÖYLEDİ

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Aynur Kanbur'u iyi tanıyan ve arkadaşı olan Asena ile kızı Dilara Güngör ve Mezdeke grubunun diğer üyelerinin bilgisine başvurdu. İfadesi alınanların Aynur Kanbur'un öldürülmesine neden olabilecek bir şey bilmediklerini söyledikleri öğrenildi. Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğünden ayrılan Aynur Kanbur'un kızı Dilara Güngör bir açıklama yapmazken sadece "Çok tedirginim" dedi.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ SÜRÜYOR

Polis yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü çevreden alınan tüm güvenlik kamera kayıtlarının titizlikle incelendiğini söyledi. Ancak olay gecesi yağmur yüzünden kameralardaki görüntü kalitesinin oldukça düşük olduğu belirtildi. Öte yandan Aynur Kanbur'un öldürülmeden önceki cep telefonu trafiği ve bilgisayarının da bir ip ucu bulunma ihtimaline karşılık inceleme altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: DHA