Abone Ol

Aynur Aydın’ın hesabı hacklendi! O fotoğraf ve mesajlar ortaya saçıldı!

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'ın Instagram ve Twitter hesapları internet korsanları tarafından ele geçirildi. Aynur Aydın'ın özel mesajları ve fotoğrafları sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Aydın ise yaşadığı kötü olayın ardından açıklama yaptı.

Aynur Aydın’ın hesabı hacklendi! O fotoğraf ve mesajlar ortaya saçıldı!

Güzel şarkıcı Aynur Aydın'ın sosyal medya hesabı internet korsanları tarafından çalındı. Aynur Aydın'ın Instagram ve Twitter hesaplarından özel pozları ve ünlü şarkıcı Edis ile olan yazışmaları yayınlandı.

AYNUR AYDIN'DAN AÇIKLAMA
Instagram hesabını geri alan Aynur Aydın açıklama yaptı. Instagram'dan paylaştığı videoda gözyaşlarını tutamayan Aynur Aydın, “İyi akşamlar. Az önce fark ettiyseniz benim özel fotoğraflarım paylaşıldı. Instagram’ı geri aldık. Twitter için uğraşıyoruz. Sizden tek bir ricam var lütfen o fotoğrafları daha fazla yaymayın. Çok rica ediyorum. Herkese geçmiş olsun kusura bakmayın" dedi.

"İTİBAR ETMEYİN"

Ünlü şarkıcının müzik şirketi ise konuyla ilgili açıklama yaparak, "Firmamız sanatçılarından Aynur Aydın'ın Twitter ve Instagram hesapları çalınmıştır. Hesapların geri alınması için gerekli işlemler başlatılmıştır. Lütfen yapılan paylaşımlara itibar etmeyin." ifadelerini kullandı.

Aynur Aydın’ın hesabı hacklendi! O fotoğraf ve mesajlar ortaya saçıldı! - Resim: 1