Abone Ol

Aylin Coşkun'un seksi klibine Hande Yener damgası

'Çalkala' albümüyle adından sıkça söz ettiren Aylin Coşkun, yeni single albümü 'Saftirik'in klip çekimi için kamera karşısına geçti.

Aylin Coşkun'un seksi klibine Hande Yener damgası

Yönetmenliğini Hande Yener'in yaptığı klipte yatak ve jakuzi sahneleri dikkati çekti.
Pop müzik sanatçısı Hande Yener'in de ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu klip çalışmaları için Antalya'ya çıkarma yapan Aylin Coşkun, 70 kişilik bir ekiple yaklaşık 24 saat süren çekimlerde enerjisini kaybetmedi. Büyük bölümü Hotel Su'da çekilen klipte, jakuzi ve yatak sahneleri daha önce dünyaca ünlü yıldız Shakira'nın da parti düzenlediği 9.5 Hafta isimli kral dairesi kullanıldı. Senaryo gereği yaklaşık 2 saat boyunca jakuzide kalan Coşkun, lobide gerçekleştirilen çekimlerde ise fiziğiyle tatilcileri etkiledi.
Hande Yener'in yönetmenlikteki hünerlerini sergilediği sette, ikili dostluklarıyla da düşman çatlattı. Yatakta geçen sahnelerin çekimleri sırasında sık sık Aylin Coşkun'a direktifler veren ve en küçük detaylarla bizzat ilgilenen Hande Yener, yönetmen olarak ilk klibine imza attı.
'KADIN GÜZEL, ŞARKI GÜZEL'
Set arasında basın mensuplarının karşısına geçen ikili, yaşadıkları heyecanı gazetecilerle paylaştı. Yakın arkadaşı Aylin Coşkun için kamera arkasına geçtiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Hande Yener, parçayı birlikte seçtiklerini ve Saftirik'in 2016'ya damga vuracak bir şarkı olduğunu söyledi. "Kadın Türkiye güzeli, şarkımız çok güzel. Ee daha ne olsun" diyerek Coşkun'a destek veren Yener, "Sonuna kadar onun yanındayım" dedi.
MERDİVENDEN DÜŞTÜ, KALÇASI MORARDI
Hande Yener'le çalışmanın nasıl bir duygu olduğu yönündeki sorulara Aylin Coşkun, "O hiç kimsenin keşfedemediği beni keşfetti. Ben bile bazı yönlerimi bilmiyordum. Onunla birlikte kendimi yeniden tanıyorum" diye cevap verdi. Yangın merdiveni çekimleri sırasında ayağının kayması sonucu düşerek kaza atlatan Coşkun, kalçasının morardığını fakat klibin gidişatını aksatacak bir şey olmadığını söyledi. 24 saate yakın süren çekimlerde her an ayrı bir heyecan yaşadığını vurgulayan Coşkun, klipte kullanılan tırnaklarını soran gazetecilere ise "Saç cefadan, tırnak sefadan, sefam olsun. Bülent annem yolladı" diyerek esprili şekilde cevap vedi.
Çekimlerin sonunda pasta keserek klibi kutlayan Hande Yener ve set ekibi, mutluluklarını birbirlerine sarılarak gösterdi.