Abone Ol

Ayhan Aşan'ın kızı Büşra Seda Sayan'a çıktı, isyan etti

Medyafaresi.com özel haberi- Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu Artık Susma programı yine bombalarla ekrana geldi. Bu kez ünlü şarkıcı Ayhan Aşan'ın kızı Büşra sütdyodaydı.

Ayhan Aşan'ın kızı Büşra Seda Sayan'a çıktı, isyan etti

Babasıyla kopuk bir ilişkisi olduğunu söyleyen Büşra, Ayhan Aşan'ın kendilerini arayıp sormadığını anlattı, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Seda Sayan, canlı yayında Ayhan Aşan'a seslendi. "Bu insanları ben evlerinden çıkarıp yayına getirmiyorum, onlar bize ulaşıyor, dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bana niye kızıyorsunuz?" diye konuştu.

Büşra babasıyla ilgili iddialarıyla izleyenleri de şaşırttı.

Ayhan Aşan'ın kızı Büşra Seda Sayan'a çıktı, isyan etti - Resim: 1

ayrıntılar geliyor.

Şarkıcı Ayhan Aşan, ayrı yaşadığı, iki çocuğunun annesi Selma Aşan'la nafaka yüzünden mahkemelik oldu. 1992'de evlenen çiftin biri engelli iki çocuğu oldu. Ancak Ayhan Aşan 2000'de evi terk etti.

Kocasının başka bir kadınla yaşamaya başladığını iddia eden Selma Aşan, 2008'de boşanma davası açtı. Sema Aşan dilekçesinde, "Davalının evlilik dışında 4 çocuğu daha var" iddiasında bulundu. Davaya cevap veren Ayhan Aşan da " Farklı kadınlardan 5 çocuğum var ve masraflarını da ben ödüyorum" dedi. Mahkeme boşanma davasını reddetti.

Selma Aşan, bu kez "Ayrı yerlerde yaşıyoruz" diyerek nafaka talebinde bulundu. Mahkeme; Selma Aşan'a 300 lira, kızı Büşra (18) ve engelli oğlu Yaşar (22) için ise 500'er liradan olmak üzere toplam bin 300 lira aylık nafaka bağladı.

Zamanla bu nafakanın yetmediğini savunan Selma Aşan, mahkemeye başvurup artırım istedi. Mahkeme, son duruşmada nafaka artırım talebini yerinde bularak Büşra Aşan'ın 500 liralık nafakasının 600 liraya, Selma Aşan'ın 300 liralık aylık nafakasının ise 400 liraya çıkartılmasına karar verdi.

Diğer çocuk Yaşar Aşan hakkında ise herhangi bir hüküm kurulmasına yer olmadığına hükmedildi.