Abone Ol

Aydınlık'tan Akit'e sert tepki: Böyle bir haberi sapıklar yapar

Ünlü sanatçı Müjdat Gezen Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adaylığına destek verdi. Yeni Akit gazetesi bu gelişmeyi belden aşağı ifadelerle haber yaptı.. Aydınlık gazetesinden de Akit gazetesine sert tepki geldi.

Aydınlık'tan Akit'e sert tepki: Böyle bir haberi sapıklar yapar

Aydınlık'ın haberine göre, Usta sanatçı Müjdat Gezen, Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı adaylığı için destek açıklaması yaparak “Doğu benim çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Cumhurbaşkanı olmak istiyor. 100 bin imza gerekli. Bir imza da benden” dedi.

Akit gazetesinin internet sitesi ise ahlaksız bir manşet atarak, Müjdat Gezen'e saldırdı. Akit gazetesi Müjdat Gezen'in rol aldığı bir dizideki ekran görüntüsü ile "Müjdat Gezen Doğu Perinçek'e verecekmiş!" başlıklı haber yayınladı.

Akit'e sosyal medyadan tepki yağdı. Akit'in sosyal medya takipçileri din istismarı yapan yayın organına "edep" çağrısı yaptı.

Aydınlık'tan Akit'e sert tepki: Böyle bir haberi sapıklar yapar - Resim: 1

SANAT MERKEZİ KUNDAKLANDI

Daha önce gericilerin hedef göstermesi sonucu Kadıköy’deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi kundaklanmıştı. Kundakçı Mehmet Ali Aligül, Müjdat Gezen’in Abdülhamid’in torunu hakkındaki sözlerini beğenmediğini söyleyip, “Onun hakkında ileri geri konuştu. Stüdyodan da gülüşme geliyordu. Kafama takıldı. Olayı bu nedenle gerçekleştirdim” demişti.