Abone Ol

Aydınlık Yazarı Özçelik: AK Parti Kötü Gidişin Altında Eziliyor

Aydınlık yazarı İsmet Özçelik, AKP'li isimler arasında yaşanan "dağınıklığı" kaleme alarak dikkat çeken bir yazı yayınladı.

İktidarda Dağınıklık: AKP Kötü Gidişin Altında Eziliyor

Aydınlık gazetesi yazarı İsmet Özçelik, bugün yayımlanan yazısında  AKP'de bazı sıkıntılar yaşandığını belirterek "Kimine göre metal yorgunluğu, kimine göre nedeni başka. Bu durum bütün işlere yansıyor. Mevcut kadrolarla iktidarı sürdürmek zorlaşıyor. Parti yönetiminde, Meclis grubunda rahatsızlık var" dedi.

Seçim bölgelerine giden milletvekillerinin bu gerilemenin farkında olduğunu dile getiren Özçelik, bu kapsamda bazı AKP'li isimlerle görüşmeler yaptığını söyledi. Özçelik, şunları kaydetti:

"AK Partililerle yaptığım görüşmelerden edindiğim izlenim şu: İktidarda dağınıklık ciddi. Özellikle ekonomide sıkıntı artıyor. Parti kötü gidişin altında eziliyor. İşsizlik bunaltıyor. Ekonomide süreci iktidar değil, başkaları yönetir oldu. Bunun da maliyeti her geçen gün çoğalıyor.

Özellikle sabit gelirliler sıkıntıda. Esnaf, sanayici için de durum farksız. Döviz kurları durmuyor. İthalata bağımlı olan sanayimizde maliyet yükseliyor. Koşullar ağırlaşıyor. Bu çözümü de dayatıyor.”