Abone Ol

Aydemir Akbaş: 'Seks gözdür, bakıştır... Sen de öyle bakıyorsun!'

CNN Türk'te Saba Tümer'in konuğu olan Aydemir Akbaş, seks filmleri hakkında konuşurken Saba Tümer'i de örnek gösterince kahkahalar havada uçuştu.

Aydemir Akbaş: 'Seks gözdür, bakıştır... Sen de öyle bakıyorsun!'

CNN Türk'te Saba Tümer'in programına Şafak Sezer ile birlikte konuk olan Aydemir Akbaş, "Ben soyunmadan bir kadınla seks filmi çekebilirim" dedi.

Erotizmin soyunmayı gerektirmediğini söyleyen Akbaş, "Hiç öpüşme bile olmaz" diyerek seks filmi olması için ille de soyunmak gerekmediğini belirtti.

"Erotizm çıplaklık değildir" ifadesini kullanan Aydemir Akbaş, "Seks gözdür, bakıştır... Kadın dediğin gözüyle mahveder adamı, vücuduyla değil" diye konuştu.

Saba Tümer'e de takılan Akbaş, "Bak sen şimdi biraz öyle bakıyorsun" dedi ve ünlü sunucu "Siz söyleyince değiştirdim" diyerek kahkahayı patlattı.

Akbaş, "Soyunmak en büyük yanlış, bir kadını soymayacaksın. Elbiseyle. Filmin dramatik yapısında olacak o seks konusu" ifadesini kullanarak kendisi için en seksi kadının Catherine Denevue olduğunu söyledi. Tümer'e takılan Akbaş, "Sana da benziyor biraz" şeklinde konuştu.

Saba Tümer, bu sözlere yine kahkahalarla gülerken Aydemir Akbaş, "Türkiye'de kaliteli seks filmi çekilecek ben oyuncu görmüyorum. Jön de yok kadın da yok" diye konuştu.

BOĞUŞUYOR GİBİ ÖPÜYORLARDI

Aydemir Akbaş, son dönemde Beren Saat'in yaptığı "Sevişme sahnelerinde aramıza yastık koyuyoruz" şeklindeki açıklamasını da tiye alarak "Bu niyet meselesi. Niyetin kötüyse, beton koysan olur" dedi.

Şafak Sezer de Aşk-ı Memnu'daki o sahneyi izlediğini anlatarak "Yastık mastık falan ne oluyor? Ben de gördüm, boğuşuyor gibi öpüyorlar hakikaten. 'Lütfen' diye" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi