Abone Ol

Ayça'nın aldatma görüntüsü ortalığı karıştırdı

Kısmetse Olur Ayça Beğen'in eski nişanlısıyla aldatma görüntüleri olay olmuştu. Bugün Ayça'nın Halil ile olan yeni görüntüsü çıktı. Ayça'nin bir yalanı daha çıktı Emre delirdi.

Ayça'nın aldatma görüntüsü ortalığı karıştırdı

Kısmetse Olur'da Ayça'nın ihanet görüntüleri!

Kısmetse Olur yarışmacılarından Ayça Beğen'in eski nişanlısıyla ihanet görüntülerinde yeni bir kare daha ortaya çıktı. Bu görüntüde Ayça Beğen'in yeni yalanı belgeledi.

Ayça Beğen dün eski nişanlısıyla görüntüleri çıkınca onunla yemek yemediğini ve sadece 15 dakika oturduğunu söylemişti. Kısmetse Olur ekibi bugün Ayça Beğen'in bir yalanını daha ortaya döktü. Eski nişanlısı ile yemek yemediğini söyleyen Ayça Beğen yeni görüntüde hamburger yerken görülüyor.

Ayça'nın aldatma görüntüsü ortalığı karıştırdı - Resim: 1

Ayça Beğen eski nişanlısı Halil ile AVM'de yemek yerken görüntülenmişti. Ayça Beğen yemek yemediğini söylemişti ama bu yeni görüntüsü onu yalancı çıkardı.


Ayça Beğen AVM'de eski nişanlası Halil ile yemek yerken görüntülenmişti. Ayça eski nişanlası Halil'den 5 ay önce ayrılmış ve yarışmaya katılmıştı. Ayça Beğen ihanet görüntüsü ortaya çıkınca bugün Emre Ubeyli'nin teyzesine kendini izah etmeye çalışırken söz arasında ilişkinin devam ettiğini de itiraf etti. Ayça Beğen eski nişanlısı Halil'in yarışmaya katıldıktan sonra da evine gelip gittiğini söyledi.


Ayça Beğen eski nişanlısı Halil ile olan bu görüntüsünde onun kendisini yeni sevgilisini gösterdiğini söylemişti.

Halil o yemekte Ayça Beğen'e hala aşık olduğunu söyleyip Kısmetse Olur yarışmasından ayrılarak kendisine dönmesini istemiş.

AYÇA'YI HALİL İLE NASIL BULUŞTU?
Ayça Beğen eski nişanlısı Halil ile olan buluşmasının raslantı olduğunu iddia etmişti. Dediğine göre Halil'e nerede olduğunu kuzeni Barbaros söylemişti. Kısmetse Olur evine gelen Barbaros da bunu söyledi. Ancak anlattıkları ile Emre Ubeyli'yi ikna edemedi. Emre 'Allah onun yerini açık etsin. Ben bunlara inanmıyorum' diyerek tüm ilişkiyi bitirdi.

Kısmetse Olur gelinler evine ise bu kez Emre'nin teyzesi geldi. Ayça Beğen teyzeye görüntüleri izah etmeye çalıştı. Ancak Emre'nin teyzesi Ayça'nın ihanetine inanıyordu ve onu çok fena tersledi.