Abone Ol

Ayça ve Emre aşkına aile engeli!

Ayça'nın anne ve anneannesi ve Emre'nin teyzesi eve geliyor ve Emre'nin teyzesi Ayça'yı uygun gelin adayı olarak görmüyor

Ayça ve Emre aşkına aile engeli!

Kısmetse Olur'da Ayça ve Emre sarmaş dolaş!

Kısmetse Olur'da kızların olay kavgası!

Emrenin teyzesi şok etti! Emre ailesi ve Ayça arasında kaldı. Emre'nin ne yapacağı merak konusu oldu. Kısmetse Olur evine konuk olan Emre Ubeyli’nin Teyze’si Ayça ve Emre ilişkisinde neler oluyor, yapılan değerlendirmeler ve ilk tanışmadan sonra Emre ve Ayça arasında neler yaşandı? Her seferinde Emre’nin ikazları karşısında kalan Ayça, Emre’den son şansı kaldığını öğrendiğinde ne gibi duyguya kapıldı?

Kısmetse Olur'un son bölümünde Emre'nin teyzesi güne damga vurdu. Ayça'nın evlendip boşanması vücudundaki dövmleri kıyafeti Emre'nin teyzesi eleştirdi. Ayça kendini çok sıkıştırıldığını düşünürken Emre Ayça'nın teyzesinin tavrını hoş bulmadı bu durumu da dile getirdi. Emre bu yüzden Ayça'yı yine sorgulamaya başladı.

İlişki başladığı günden itibaren sürekli hal ve harketine dikkat etmesi konusunda soruluyordu şimdi daha da çok üstüne gitmeye başlayacak. Diğer taraftan Ayça'nın annesi ve ananesi geldi eve. Ayça'nın ananesi oldukça tepkiliydi. Emre'nin teyzei ve Ayça'nın ananesinin karşılaşması görülmeye değer oldu.

Emre'nin Teyzesi'nin Ayçayla Görüşmesi - Emre'nin Teyzesi Aslı hanım gelin adaylarına süpriz yaptı ve Ayçayla bahçede görüşme yapmak istediğini söyledi. - Emre'nin Teyzesi Ayçaya, bazı hareketlerini beğenmediğini söyledi. Giyiminin açık olduğunu ve oturup kalkmasını bilmediğini söyledi. Yaşça Emreden büyük olduğunu, evlenip ayrıldığını ve ailelerine uygun bir gelin adayı olmadığını söyledi. Ayçanın dövmelerinden rahatsız olduğunu söyledi.

Emre'nin Teyzesi Ayçayı onaylamadığını yüzüne söyledi illede istiyorsan biraz hareketlerine dikkat edeceksin dedi. Emre'nin teyzesi Ayçanın evde köpek bakıyor olmasına da iyi gözle bakmadı. - Emre'nin teyzesi daha sonra diğer gelin adaylarıyla birlikte kahvaltı etti ve diğer gelin adaylarına da nasihatler verdi...

Ayça'nın Annesi ve Anneannesiyle Emre'nin Görüşmesi - Aynı dakikalarda Ayça'nın Anneannesi de damat adaylarına süpriz yatı.Sonrasında da Ayçanın Annesi de damat adaylarının evine konuk oldu. - Ayçanın da Anneannesi Emre'ye öğütler veriyor.. Anneannesi Emre'nin Ayçayı ağlatmasına iyi bakmadığını söyledi. Emrede Ayçanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

Kızımıza çok bağırıyorsun ben dayanamıyorum dedi. Emrede ben onun ağlamasını istemiyorum zaten ben de dayanamıyorum dedi. - Ayçanın Annesi diğer damat adaylarıyla sohbet etti. - Ayçanın Annesi Emreyle görüşüyor. Ayçanın üzerine gidersen tersini yapar dedi. Sen hep güzel yaklaş dedi o sana kötü gelse bile sen ona inadına güzel gel dedi. - Daniela ile Duygu arasında tartışma çıktı.

Daniela Duygunun her konuya karıştığını söyledi. Birbirlerini yalancılıkla suçladılar seslerini yükselttiler. Ayçanın Annesi, Anneannesi ve Emrenin Teyzesiyle Görüşmesi Emre'nin teyzesi Ayçanın yaşının emreden büyük olduğu, daha önce evlenmiş ayrılmış olduğunu ve eğer Emreyi istiyorsa hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Ayçanın Anneannesi de Emre'nin teyzesine Emre'nin gözlerini büyüterek Ayçaya yürümesini tasvip etmediğini söyledi. Emre-Teyzesi Emre Teyzesiyle görüştü. Teyzesi Emre'ye bizim kriterlerimize uygun olmayan bir gelin adayı dedi. Bu birlikteliği onaylamadığını ve Ayçaya söylediğini söyledi. Emre de Ayçanın evlenip ayrılması benim için önemli değil dedi. Ayça-Anneannesi Ayçanın anneannesi Emreye neler söylediğini Ayçaya anlattı.

Ayça da Anneannesine Emre'nin teyzesinin kendisini yerden yere vurduğunu söyledi. Emreyle Ayça bahçede görüşüyorlar... Emre Ayçaya üzerine "Kenetlenmek" ve "İlk Sınav" yazdığı bir taş verdi ve bu taşı da diğer gelin adaylarından kimsenin dokunamayacağı bir yere resminin yanına koymasını söyledi. Bakalım yarın neler yaşanacak....