Abone Ol

Ayça Çağla Altunkaya yine Şeyma Subaşı'nı taklit etti: Acun'a canlı yayında dikkat çeken mesaj

Acun Ilıcalı'nın genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, ünlü medya patronuna instagram canlı yayınında yazdığı mesajla yine gündem oldu. Çağla Altunkaya'nın yorumu Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'ya canlı yayında gönderdiği mesajı hatırlattı.

Ayça Çağla Altunkaya yine Şeyma Subaşı'nı taklit etti: Acun'a ilginç yorum

Acun Ilıcalı'nın yanından ayırmadığı 21 yaşındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya instagram hesabı gizli olmasına rağmen gündemden düşmüyor...

Genç sevgilisiyle birlikte Türkiye'ye dönen Acun Ilıcalı doğum gününde beraber fotoğraflarını paylaşarak dikkat çekmişti.

Acun Ilıcalı önceki gün instagramda canlı yayın yaparken, Ayça Çağla Altunkaya'dan gelen "Whatsappında bir şey yazdım" yorumu dikkat çekti. Ayça Çağla'nın bu mesajı akıllara geçen yıl yaşanan başka bir olayı getirdi.

Ayça Çağla Altunkaya yine Şeyma Subaşı'nı taklit etti: Acun'a canlı yayında dikkat çeken mesaj - Resim: 1

Ayça Çağla Altunkaya yine Şeyma Subaşı'nı taklit etti: Acun'a canlı yayında dikkat çeken mesaj - Resim: 2Acun'un sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın olay paylaşımı

Acun Ilıcalı geçtiğimiz yıl canlı yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuk olmuştu.

Yayın sırasında telefonundan kameralara bir video gösteren Acun Ilıcalı'ya Şeyma Subaşı'ndan gelen mesaj de ekranlara yansımıştı.

Şeyma Subaşı “Selam Acun, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami oteli ve para ile ilgili...” yazıyordu.

Ayça Çağla Altunkaya yine Şeyma Subaşı'nı taklit etti: Acun'a canlı yayında dikkat çeken mesaj - Resim: 3

Her hareketiyle yeni Şeyma Subaşı olma yolunda biraz daha ilerleyen Ayça Çağla Altunkaya'nın "gündeme gelmek için yapılacaklar listesinde" sırada ne olduğu merak konusu oldu.

Ayça Çağla Altunkaya yine Şeyma Subaşı'nı taklit etti: Acun'a canlı yayında dikkat çeken mesaj - Resim: 4Şeyma Subaşı'dan ateşli pozlar: Instagram kızlarının olayı budur

Ayça Çağla Altunkaya yine Şeyma Subaşı'nı taklit etti: Acun'a canlı yayında dikkat çeken mesaj - Resim: 5Acun Ilıcalı canlı yayınına Ayça Çağla Altunkaya katıldı Şeyma Subaşı da katılmıştı