Abone Ol

Axl Rose Deniz Akkaya ile ne konuştu?

Guns N' Roses'ın solisti Axl Rose, sıkı hayranı olan, İstanbul'daki konseri en önde izleyebilmek için geceden gidip konseri bekleyen ve gece boyunca kendisiyle sohbet eden Deniz Akkaya'nın aksine Bebek'e gitmek istedi. Peki sonra neler oldu?

Axl Rose Deniz Akkaya ile ne konuştu?

İŞTE HÜRRİYET'İN HABERİ

Dünyanın bir çok ülkesinde konser veren ve geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Arena'da Türk müzikseverlerle birlikte şarkılarını seslendiren Guns N' Roses, konser öncesinde ilginç istekleriyle gündeme geldi. Kulise 300 havlu ve altı oksijen tüpü isteyen grubun solisti Axl Rose, her ülkede yaptığı gibi Türkiye'de de konser sonrası bir after party düzenlenmesini istedi.

Binlerce Türk müzikseverin heyecanla izlediği konserinin ardından düzenlenen after party sonrasında İstanbul'un gözde eğlence mekanı Sortie'ye geçen Rose, burada karşılaştığı Deniz Akkaya'yla uzun süre sohbet etti. Gece boyunca birbirlerine yakın davranan ikilinin samimiyeti dikkatlerden ve objektiflerden kaçmadı. Ancak bu uzun süreli gece sohbeti, hiç de umulduğu gibi bitmedi.

Sohbetin ardından kapıda bekleyen otomobile binen Deniz Akkaya ile Axl Rose'un kavga edip ayrıldığı öğrenildi. Mekandan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Ortaköy'de arabayı durduran Axl Rose, sinirli bir şekilde otomobilden indi. İkilinin arasındaki kavgaya, Deniz Akkaya'nın Çırağan Oteli'ne gitmek istemesinin neden olduğu öğrenildi.

Guns N' Roses'ın solisti Axl Rose, sıkı hayranı olan, İstanbul'daki konseri en önde izleyebilmek için geceden gidip konseri bekleyen ve gece boyunca kendisiyle sohbet eden Deniz Akkaya'nın aksine Bebek'e gitmek istedi. İkilinin arasında yaşanan bu gerginliğin ardından Axl Rose, otomobilden küfür ederek indi. Bu gerginlik üzerine de Deniz Akkaya, otele değil evine döndü.

Hürriyet/kelebek