Abone Ol

Avrupa Yakası'nın Fatoş'unu hiç böyle görmediniz!!! Jartiyerle sahneye çıktı!!!

'Kocasını Pişiren Kadın' adlı oyunda rol alan Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler, jartiyeriyle sahneye çıktı. Fatoş'un seksi görüntüleri oyuna damgasını vurdu!

Avrupa Yakası'nın Fatoş'unu hiç böyle görmediniz!!! Jartiyerle sahneye...

KENTER Tiyatrosu'nda önceki gün prömiyeri yapılan 'Kocasını Pişiren Kadın' adlı oyunda rol alan Avrupa Yakası'nın Fatoş'u Şenay Gürler, jartiyeriyle sahneye çıktı. 19 yıllık evliliğinin muhasebesini yapmak için eski eşini yemeğe çağıran bir kadını canlandıran Gürler, "Oyun, kocasını seven kadınlar ve sevildiğine inanan erkekler için sürprize açık bir kahkaha tufanı" dedi.

Debbie Isitt'in yazdığı "Kocasını Pişiren Kadın" adlı komedi, Özen Yula'nın rejisiyle Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nun yeni yapımı olarak seyirci karşısına çıkıyor.Oyunda; Devrim Yakut, Erdem Akakçe ve Şenay Gürler rol alıyor. Oyunun dekor tasarımı Barış Dinçel'e, kostüm tasarımı Serdar Başbuğ'a, ışık düzeni ise Yakup Çartık'a ait. "Kocasını Pişiren Kadın", kocasını fazla seven bütün "fedakâr" kadınlar ve eşleri tarafından mükemmel sevildiğine inanan bütün "vazgeçilmez" erkekler için, her tür sürprize açık bir kahkaha tufanı...