Abone Ol

Avrupa Yakası'nda isyan! Dizi bitti oyuncular paralarını alamadı!

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu paralarını alamadığı yönündeki iddiaları doğruladı. İşte o sözleri.

Avrupa Yakası'nda isyan! Dizi bitti oyuncular paralarını alamadı!

Tatil için geldiği memleketi Samsun'da binicilik öğrenen Hale Caneroğlu, Büyükşehir Belediyesi Atlı Binicilik Tesisleri'nde ders alıyor. 'Samsun' isimli at ile her gün 2 saat çalışan Hale Caneroğlu, at binmenin en büyük tutkusu olduğunu kaydetti.

Avrupa Yakası dizisinin sona ermesi ile birlikte albüm çalışmalarına hız verdiğini dile getiren Hale Caneroğlu,albümün çoğunun tamamlandığını elim veya kasım ayında piyasaya çıkacağını kaydetti. Albümdeki şarkıların bir çoğunun kendine ait besteler olduğu vurgulayan Hale Caneroğlu, şarkılar hakkında ser veri sır vermedi. Basın mensuplarının şarkılar hakkında ki ısrarı üzerine Hale Caneroğlu, sadece bir şarkısının ismini söyledi. Rahmetli babasına armağan etti şarkının isminin 'Yinede söylermiydin' olduğunun altını çizen Hale Caneroğlu, 'Albüm benim içime sindi. Umarım tüm dinleyenlerde beğenir' dedi.

Dizi bitti tartışma bitmedi
Atv'nin sevilen komedi dizisi "Avrupa Yakası" biteli aylar oldu. Ancak dizi oyuncularından çoğu hâlâ paralarını alamadı. Oyuncular yapımcı firma Plato Film'i, Plato Film de Atv'yi sıkıştırıyor, ama sorun henüz çözülmüş değil. Dizinin 'Yaprak' karakterini canlandıran Hale Caneroğlu, sorunun doğru olduğunu ifade etti. Bu konu hakkında bir şey söylemenin hiç bir oyuncuya yakışmayacağını söyleyen Hale Caneroğlu, 'Bu aile içi bir meseledir. 6 yıl boyunca Plato Film hepimize çok güzel ekmek kazandırdı. Şuan olan olumsuzlukların nedeni veya çözümü ile ilgili bana bir şey söylemek düşmez. Bunlar aile içi meselelerdir. 6 yılda aile olduk ve aile içinde de çözülecektir' dedi.