Abone Ol

AVM'de Gülben Ergen izdihamı

ANTALYA'da bir alışveriş merkezinde (AVM) Anneler Günü nedeniyle hayranlarıyla buluşan Gülben Ergen, büyük ilgi gördü.

Antalya'da Gülben Ergen izdihamı

Şarkıcı Gülben Ergen, Antalya'da Migros Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen 1 saatlik imza gününe katıldı. Hayranları şarkıcıyı görüp kitaplarını ve cd'lerini imzalatmak için alışveriş merkezine akın etti. Gülben Ergen, kalabalığın arasında kalan çocukları ezilmemeleri için gidip kendisi çıkardı.

AVM'de Gülben Ergen izdihamı - Resim: 1

Özel güvenlik görevlilerini de çocuklar konusunda uyaran Gülben Ergen, izdihamın yaşandığı imza gününde hayranlarıyla selfie çektirdi.

AVM'de Gülben Ergen izdihamı - Resim: 2

Anneler Günü'nde kitaplarını ve cd'lerini imzalatmak için yanına gelen annelerin ellerini öpen Gülben Ergen, bir hayranı Azerbaycan'dan geldiğini söyleyince, "Antalya'da her yerden insan var. Suriyeli mültecilerimiz de var. Biz öyle bir ülkeyiz, öyle bir cumhuriyetiz ki, dünyanın neresinden olursa olsun, bütün yürekleri kucaklarız. Öyle değil mi? Bütün misafirlerimizin başımızın üstünde yeri var" dedi.

AVM'de Gülben Ergen izdihamı - Resim: 3

Uçak saatinin yaklaştığını anlayınca "Teşekkür ederim Antalya. Ben gidiyorum çocuklara. Beni bekliyorlar" diyerek hayranlarından izin isteyen Gülben Ergen, izdiham nedeniyle alışveriş merkezinin yönetim ofislerinin yolunu kullanmak durumunda kullandı.

AVM'de Gülben Ergen izdihamı - Resim: 4

AVM'de Gülben Ergen izdihamı - Resim: 5

dha