Abone Ol

Auto show fuarına Berna Arıcı damgası! İşte o pozlar!

Bursa'daki Otomobil fuarında ünlü mankenler görev aldı. Ama hiçbiri Cherry standındaki Berna Arıcı kadar dikkat çekmedi.

Auto show fuarına Berna Arıcı damgası! İşte o pozlar!

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Otomotiv Distribütörleri Derneği işbirliğinde düzenlenen 7’nci Bursa Oto Show Fuarı Tüyap Bursa Uluslararası Fuar Alanı’nda açıldı. Açılış töreninde konuşan Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce, ihracatın önemli bir kısmından pay alan, otomotiv sektörünün üssü olarak kabul edilen Bursa’nın gerek ana sanayi üretim kapasitesi, gerekse yan sanayi açısından sektörde lokomotif bir şehir niteliğini taşıdığını belirterek, bu bakımdan Bursa’da otomotiv sektörüne yönelik düzenlenen Bursa Oto Show Fuarı’nın önemi daha da arttırdığını söyledi.

2009 yılında 89 bin 650 kişi tarafından ziyaret edilen Bursa Oto Show Fuarı’nın bu yıl toplam 45 bin metrekarelik alanda açıldığını kaydeden Erce, derneklerinin girişim ve çalışmaları sonucu 1990’lı yılların başında başlayan fuar çalışmaları, 1996 - 2010 yılları arasında toplam 1 milyon 400 bin metre kare fuar alanında 60 adet fuar ile 6,5 milyona yaklaşan ziyaretçiye, sektördeki son teknoloji ürünleri yakından görme imkanını sağladığını belirtti.

’Geçmişten Günümüze Klasik Araba Sergisi’nin de aldığı fuarda araçların tanıtımını mankenler Elif Ece Uzun, Yeliz Öney, Berna Arıcı, Fatoş Kabasakal, Agata Kubincova ve Edita Adokaitye yaptı. Berna Arıcı otomobil tanıtımlarına frikikli pozlarıyla damgasını vurdu.

İŞTE BERNA ARICI’NIN SEKSİ FOTOĞRAFLARI