Abone Ol

ATV'den ayrılan hangi isim TV100 ile el sıkıştı?

tv100’den transfer haberi geldi. Atv Ana Haber’den ayrılan deneyimli ve ödüllü isim, tv100 ile anlaştı.

ATV'den ayrılan hangi isim TV100 ile el sıkıştı?

Atv Ana Haber’den ayrıldığını duyuran Ozan Ulaş Caymaz’ın yeni adresi belli oldu. MedyaRadar’ın özel haberine göre Ozan Ulaş Caymaz, TV100 televizyonunda Parlamento Muhabiri olarak görev alacak.

Ozan Ulaş Caymaz kimdir?

1993 yılında Ankara'da doğdu. Ankara'da Anıttepe Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nde eğitimini tamamladı. İlkokuldan beri istediği meslek gazetecilikti. Eğitim aldığı Lise ve Üniversite yıllarında ''Başka Sahne'' tiyatro topluluğunda birçok oyunda görev aldı. Üniversite yıllarında Başkent Üniversitesi Radyo'da program yaptı, kamu spotu ve kısa filmlerde yönetmenlik ve oyunculuk yaptı. Kanal D haber merkezinin Ankara bürosunda stajını tamamladı. Üniversite mezuniyetinin ardından Cumhuriyet Gazetesinde stajyer muhabir olarak görev aldı. Burada geçirdiği yaklaşık bir yıllık süreçte çok sayıda habere imza attı. Her zaman gönlünde yatan görsel medyaya ise 2018 yılında Haber Global'le başladı. İlerleyen süreçte ATV Ana Haber'e transfer olan Caymaz, pek çok seçkin medya ödülüne ismini yazdırmayı başardı. Şimdi ise kariyerine tv100’de devam edecek.

Polis-adliye alanında çalışan Caymaz, Haber Kameramanları Derneği tarafından düzenlenen "Zoom 27. Uluslararası Haber Yarışması" ve 2020 yılında Koronavirüs ile ilgili yaptığı haberler ile 14'üncü Prof. Dr. Feriha Öz Ödülleri'nde, “Pandemi Muhabiri” sıfatıyla “Yılın Medya İnsanı” ödülüne layık görülmüştü.