Abone Ol

ATV’de bir dizinin daha fişi çekildi: Ateş Kuşları seyircisine büyük şok

Ekranda yeni sezon öncesi dizi kıyımı sürüyor. Haziran ayında çok sayıda dizi sezon finali yapacak. Birçok dizi için ise tümden final kararı alındı. Sevilen ATV dizisi 'Ateş Kuşları', 54. final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

ATV’de bir dizinin daha fişi çekildi: Ateş Kuşları seyircisine büyük şok

Ekranda yeni sezon öncesi dizi kıyımı sürüyor. Haziran ayında çok sayıda dizi sezon finali yapacak. Birçok dizi için ise tümden final kararı alındı.

Sevilen ATV dizisi 'Ateş Kuşları', 54. final bölümüyle ekranlara veda ediyor. Bu haberle birlikte, ATV yönetimi tarafından Oktay Kaynarca'nın başrolünde yer aldığı 'Ben Bu Cihan'a Sığmazam' adlı dizinin de final kararı alındığı duyuruldu.

Televizyon dünyasının sevilen yapımlarından biri olan 'Ateş Kuşları'nın final yapacak olması hayranlarını üzecek olsa da, diziye duyulan ilgi ve sevgiyi artıracak bir final bölümü ekrana gelecek.

Televizyongazetesi'nin aktardığı habere göre; ‘Ateş Kuşları’, 54. Final bölümüyle 10 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de atv’de ekrana gelecek.

İkinci sezonu da tamamlayarak aslında büyük bir başarıya imza atan Ateş Kuşları dizi projesi, çok zorlu yollardan geçti. İlk sezonda başarılı bir çıkış yapan ama Cuma akşamları rekabette zaman içinde geride kalan Ateş Kuşları dizisi, hikayesi ile geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Ateş Kuşları dizisinde İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı, Saygın Soysal, Emin Gürsoy gibi oyuncular bulunuyor.