Abone Ol

ATV Haber'de flaş değişiklik!

Atv Haber'de yaşanan iki üst düzey ayrılığın ardından 'sözlü atama' gerçekleşti ve iki isim haberi yönetmek üzere görevlendirildi.

ATV Haber'de flaş değişiklik!

Medyaradar'ın haberine göre, Atv Haber'de peşpeşe iki üst düzey ayrılık gerçekleşmiş, Atv Haber Müdürü Zafer Balkan Star TV'ye transfer olurken bir diğer Haber Müdürü Hasan Ali Atasoy ise 7 yılı aşkın yürüttüğü görevin ardından emekliliği seçmişti.

İki ismin sürpriz şekilde ayrılığının ardından Atv Haber'de görevlendirme yapıldı. Buna göre
Atv Haber editörleri Murat Gener ile Alper Altuğ "Eş Haber Yayın Koordinatörü" olarak görevlendirildiler.

Haber Yayın Koordinatörü görevine getirilen isimlerden Murat Gener 1976’da doğdu. 1999’da İ.Ü. İktisat bölümünü, 2003’te Bilgi Ünv. MBA programını bitirdi. 1999’dan 2004’e dek NTV Haber Merkezi’nde çalıştı. NTVMSNBC için “makronot” adlı köşe yazıları hazırladı. 2003’te TÜSİAD ve AB tarafından desteklenen “Avrupa Postası” isimli programı hazırladı ve sundu, program TGC tarafından verilen 'en iyi radyo programı' ödülünü aldı. 2001–2004 yıllları arasında BBC Türkçe Servisi’nin Ekonomi yorumcusu oldu.ZEGO İletişim Stratejileri Merkezi’nde Strateji ve Planlama Koordinatörü olarak çalıştı. 2008-2009 arasında Habertürk ardından da ATV Haber Editörü oldu. A Haber'de Toplumsal Hafıza programını hazırlayıp sunuyordu.

Haber Yayın Koordinatörü olan bir diğer isim Alper Altun ise NTV ve Habertürk deneyimlerinin ardından 2009 yılında Atv'ye transfer olmuştu. Altun 7 yılı aşkın süredir Haber Editörü olarak görev yapıyordu.