Abone Ol

Atiba'dan Derbi Açıklaması: Bir Savaş Olacak

Beşiktaşlı Atiba Hutchinson, yaklaşan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Atiba'dan Derbi Açıklaması: Bir Savaş Olacak

Süper Lig'in 31. Haftasında Pazar günü Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Beşiktaşlı Atiba Hutchinson, derbi hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

''Derbi uzun zamandır beklediğimiz bir maç. Bu maçın büyüklüğünü biliyoruz. Odağımız 3 puan olacak. Yaptığımız şeyi yapmaya devam edeceğiz. Gereken her şeye sahibiz. İyi bir atmosferimiz var. Saha içinde ve dışında bu atmosfer bize çok yardımcı oluyor. Derbi maçları zor maçlar. 2 takım için de önemi çok yüksek. Bu maçın önemini biliyoruz. Bir savaş olacak. Sezonun geri kalanı için belirleyici olacak.Maç maç düşünüyoruz."

''Şampiyonluğa Odaklandım''

"Hocamızın sözlerini biliyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Sezonun bitmesine 2 ay kaldı. Şu anda şampiyonluğa odaklanmış durumdayım. Şampiyonluk şansımız için bir yüzde vermek istemiyorum. Lig, her maç gittikçe zorlaşıyor. Maç maç düşünmeye devam edeceğiz. Aklımda futbol oynamaya devam etme düşüncesi var. İç sahada kaybettiğimiz Trabzon maçına üzüldüğümü söyleyebilirim. İyi oynadık ama detaylarda kaybettik.

Josef ve Larin'in performasını da değerlendiren Atiba; 

''Josef'in performansı hepimizi daha yukarıya çıkartıyor. Hücuma çıkarken daha rahat hissediyorum. Josef bütün hataları kapatan bir futbolcu. Benim işimi çok kolaylaştırıyor. Takımı bir seviye yukarı çekiyor.

Larin bütün sezon çok iyi oynadı. Herkes elinden geleni yapıyor. Larin hücumda eksiklerimizi kapatıyor. Özgüveni çok yüksek. Böyle oynaması beni çok mutlu ediyor."