Abone Ol

Ateşböceği 5. bölüm fragmanında Aslı'nın iyi niyeti sıkıntı yaratıyor!

Ateşböceği 5. bölüm fragmanında sıkıntılı bir yola kendi elleriyle giren Aslı, ailesinin karışması dolayısıyla daha da zor anlar yaşayacaktır.

Ateşböceği 5. bölüm fragmanında enteresan olaylar izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Cahide ve Handan'ın ortasına düşen Aslı, Barış tarafından da kurtarılamamıştır. Ateşböceği 5. bölüm fragmanında hayli zor zamanlar geçiren Aslı, ne yapacağını kestirememiştir. İşte, tüm bunların ekrana geleceği Ateşböceği 5. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Aslı, Barış’la Teo’nun tüm mücadelelerine rağmen Cahide ve Handan’ın gündeminin orta yerine düşer. İlayda’nın da yönlendirmesiyle duruma müdahale etmeye çalışan teyzeler yüzünden Aslı’nın ailesi karışır. Tüm bunlardan habersiz Aslı, Barış’a yardım ettiğini zannederken kendi yıkımına giden taşları ağır ağır döşediğinden habersizdir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşk vurduğu insanı değiştirir. Barış gibi bir erkeğe ‘gitme’ dedirtir. Aslı gibi bir kızı gittiğine pişman ettirir. Ayrılık acısıyla serseme dönen Aslı kendini nezarette bulurken, Barış geceyi evindeki ilginç konuklarla birlikte geçirmek zorunda kalır. Kabus gibi başlayan gün her ikisi için de masala dönüşürken Aslı, kaderin ağlarına takıldığından habersizdir.