Abone Ol

MEB'den Atatürk Düşmanı Yusuf Kaplan'a Büyük Kıyak

Kamuoyunda “Atatürk düşmanlığıyla” bilinen Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan Milli Eğitim’in organize ettiği etkinlikte öğretmenlere konferans veriyor.

MEB'den Atatürk Düşmanı Yusuf Kaplan'a Büyük Kıyak

Yeni Şafak’taki köşesinde yıllarca FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e övgüler sıralayan Yusuf Kaplan, her fırsatta da Atatürk’ü hedef alan yazılarıyla biliniyor.

Kaplan’ın bu yazıları AKP’li belediyeler tarafından “ödüllendirilerek” konferans ve seminer vermesi için davet ediliyor.

AKP’li belediyelerin ardından bu kervana Milli Eğitim Bakanlığı da katıldı.

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Yazar - Öğretmen Buluşmaları” kapsamında Yusuf Kaplan’ı konuşmacı olarak davet etti.

Yeniçağ gazetesinin haberine göre Yusuf Kaplan, öğretmenlere “Medeniyet Fikri ve Maarif Tasavvuru” konulu bir konferans verecek.

YENİÇAĞ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NE SORDU

“Atatürk düşmanlığı” bilinen Yusuf Kaplan’ın Milli Eğitim’in organize ettiği bir etkinlikte konuşmacı olarak yer almasını Yeniçağ, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş’a sordu.

Özbaş, konuyla ilgili konuşmak istemediğini toplantıda olduğunu belirtti.

SALON DA BELEDİYEDEN

AKP'li Sancaktepe Belediyesi, Yusuf Kaplan'ın konferansı için Milli Eğitim'e ücretsiz salon tahsis ettiği öğrenildi.

MEB'den Atatürk Düşmanı Yusuf Kaplan'a Büyük Kıyak - Resim: 1

ATATÜRK’E İŞGALCİ DEMİŞTİ

Yusuf Kaplan, 1 Kasım 2019 tarihinde Harf İnkılabı’nın yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için, “Harf Devrimi toplumun kültürel hafızasını sıfırladı.

MEB'den Atatürk Düşmanı Yusuf Kaplan'a Büyük Kıyak - Resim: 2

Millî kütüphanesini, klasiklerini okuyamayan köksüz kuşaklar icat etti. Batılıların fiilen işgal edemediği Türkiye, içerden zihnen ele geçirildi. Genç kuşaklar celladına âşık edildi, köleleştirildi” ifadelerini kullanmıştı.

MEB'den Atatürk Düşmanı Yusuf Kaplan'a Büyük Kıyak - Resim: 3