Abone Ol

Atalay Filiz, İstanbul Adliyesi'ne götürüldü!

Atalay Filiz dün İzmir'de yakalandı. Atalay Filiz'e dedektiflerin ilk sorusu Tuzla'da öldürülen 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı cinayeti oldu. Dün akşam saatlerinde İstanbul'a getirilen 3 cinayet zanlısı Atalay Filiz...

Atalay Filiz, İstanbul Adliyesi'ne götürüldü!

Atalay Filiz dün İzmir'de yakalandı. Atalay Filiz'e dedektiflerin ilk sorusu Tuzla'da öldürülen 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı cinayeti oldu. Dün akşam saatlerinde İstanbul'a getirilen 3 cinayet zanlısı Atalay Filiz, ilk sorgusunda 2 çocuk annesi öğretmen Fatma Kayıkçı'yı, kendisinin gerçek kimliğini tespit ettiğini düşündüğü için öldürdüğünü itiraf etti.

Atalay Filiz, İstanbul Adliyesi'ne götürüldü! - Resim: 1Seri katil Atalay Filiz ile selfie çeken polise tepki yağdı

Filiz ayrıca, Ankara'da 16 Eylül 2013'te o dönem tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın oğlu Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Elena Radchikova'yı öldürdüğünü de kabul etti. Atalay Filiz, saat 10.25 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nden zırhlı araçla çıkarılarak Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü.

ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜ

Atalay Filiz, saat 10.25 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nden zırhlı araçla çıkarılarak Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü. Filiz'in savcı tarafından alınacak ifadesinin ardından hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

Atalay Filiz, İstanbul Adliyesi'ne götürüldü! - Resim: 2Son dakika haberi: Seri katil Atalay Filiz ile selfie çeken polisler açığa alındı

Ankara’da 16 Eylül 2013’te Göktuğ Demirarslan ve Rus sevgilisi Elena Radchikova ile İstanbul’da 27 Mayıs’ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz, dün sabah saklandığı ormanlık alandan çıkarak İzmir-Gümüldür dolmuşuna bindi. Yolculardan Taha Gürses’in kendisini tanıdığını fark eden seri katil, minibüsten indi. Taha Gürses, şoför Mustafa Berber ile yanındaki oğlu Özgür’e “Bu, aranan seri katil” diyerek 155’i aradı. Atalay Filiz’in ters yönde giden bir minibüse bindiğini plakasıyla polise söyledi. Seri katil, Kenan Aka’nın kullandığı Bulgurca-İzmir dolmuşunda giderken polis yolu kesti. Yakalanan Atalay Filiz, İzmir’de sorgulandıktan sonra İstanbul’a götürüldü.

ANKARA CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Ankara'da 2 İstanbul'da ise 1 cinayet suçundan İzmir'de yakalanan Atalay Filiz'in Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlandı. Atalay Filiz'in verdiği ifadede 3 cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ettiği ve nedenlerini de söyledi. Atalay Filiz, Tuzla'da ev sahibi olan tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı kimliğini öğrendiği için öldürdü. Atalay Filiz'in polise "Herkes gibi o da beni Furkan olarak tanıyordu. Ancak bir gün arkamdan Atalay diye bağırdı. Çok şaşırdım ama belli etmemeye çalıştım. Bu durum pek hoşuma gitmedi. Herkesin gerçek kimliğimi ve cinayetten arandığımı öğreneceğini düşündüm. Benim için tehlike arz eden Fatma Kayıkçı'yı öldürmeye karar verdim" dediği öğrenildi. Fatma Kayıkçı'nın Atalay Filiz'in evinde gizli ve kilitli odaya girmiş olabileceği ve Atalay Filiz bilgilerine buradaki belgelerden öğrenmiş olabileceği belirtildi.Atalay Filiz'in Ankara'da 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı öldürdüğünü de itiraf etti.Zanlı Atalay F'nin Demirarslan'ı ve Radchikova'yı ise sevgilisi Olga'nın kaybolmasıyla ilgili olarak kendisini suçladığı için öldürdüğünü söyledi.

hürriyet