Abone Ol

Astrolog Sezen Tatlı: Koronavirüste 17-23 Mayıs haftası en kritik tarih

Medyafaresi.com özel haber- Ünlü Astrolog Sezen Tatlı, gündemimizin en önemli konusu olan Koronavirüs hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Astrolog Sezen Tatlı: Koronavirüste 17-23 Mayıs haftası en kritik tarih

Belemir Çelebi / Medyafaresi.com

Tüm dünya olarak, bu aralar tek odak noktamız koronavirüs ve tabii ki sağlığımız. Hepimiz virüsün ne zaman biteceğini ve ne tür gelişmelerin olacağını merakla bekliyoruz.

Ünlü Astrolog Sezen Tatlı, Koronavirüs hakkında yıldız haritasındaki önemli detayları Medyafaresi.com okuyucuları ile paylaştı.

İşte o açıklama:

2020 yılına girdiğimizden bu yana durmak bilmeyen felaketler, doğal afetler, salgınlar hepimiz üzerinde huzursuzluk mutsuzluk ve endişeler bıraktı…

Peki hep böyle kötü ve endişe veren olaylarla mı geçecek bu 2020 senesi?

2020 yılında göklerde ağır hareket eden kötücül ve ölüm dağıtan bu gezegenler kol kola transit ederken, sonuçları sancılı ve kötü oldu tüm dünya adına. Kim bilir belkı kainat masum çocukların, şiddete maruz kalmış insanların, yaşam alanlarını işgal ettiğimiz hayvan dostlarımızın ve tüm canlıların intikamını alıyordur.

Durum böyleyken karma dediğimiz bu döngü ‘ne ekersen onu biçersin’ deyimini tam manasıyla deneyimliyoruz bütün dünyaca.

Peki Korona virüsü ne zaman biter ? 

Üzülerek söylüyorum ki, 2020 yılında bu virüsün çözümünü bulmak ve tamamen sonlandırmak oldukça zor görünüyor. Sebebi ise göklerde bu şifayı getirebilecek gezegen transitlerinin bu yıl içinde maalesef yaşanmayacak olması.

Ayrıca gökyüzü kesin çözümü getirmemekle birlikte, özellikle 17 ve 23 Mayıs arası güzel gelişmeler yakalayabileceğimizi işaret ediyor.

2020 yılı önemli bir yıl ve önümüzdeki 20 yılın fragmanı aslında. Yaşadığımız  bu zorlu süreçte, herkese kurallara uymasını tavsiye ediyorum.