Abone Ol

Asmalı Konak'ta Özcan Deniz şoku!!! Seymen Ağa son anda projeden çekildi!!!

Asmalı Konak'ın tekrar gündeme gelmesiyle ünlü yapımcı Abdullah Oğuz, önce Özcan Deniz ile anlaştı. herşey tamamlandı derken Özcan Deniz'den gelen yanıt şok etti!!!

Asmalı Konak'ta Özcan Deniz şoku!!! Seymen Ağa son anda projeden...

2002 yılında ATV'de yayınlanan Abdullah Oğuz yapımı "Asmalı Konak" dizisi izleyici tarafından çok beğenilmişti.

Yayınlandığı iki sezonda da gün birinciliğini elinde bulunduran Asmalı Konak'ın yeniden çevrileceği gündeme gelmişti. Proje tekrar gündeme gelince ünlü yapımcı Abdullah Oğuz, önce Özcan Deniz ile anlaştı. Oğuz, Asmalı Konak'ın devam çekimlerinde Nurgül Yeşilçay'ı düşünmedi. Onun yerine yeni bir yüz aradı ve Ecem adında bir yeni isim buldu. Her şey tamamlandı derken Özcan Deniz'den gelen yanıt şaşkınlıkla karşılandı. Projeyi önce kabul eden ve yapım şirketini harekete geçiren Özcan, son anda vazgeçti.

Yapım şirketini zor durumda bırakan Özcan Deniz'in bu tavrı hoş karşılanmadı. Son yaptığı ve yazım aşamasında kendi hikayesi olduğu için senaryosuna da müdahale ettiği "Kader" adlı dizide büyük bir hüsran yaşayan Özcan Deniz'in korkup kaçtığı söyleniyor. Özcan'ın "Kader" dizisindeki başarısız performansı yüzünden dizi yayından kaldırılmış ve yapım şirketi büyük bir zarara uğramıştı. Ünlü sanatçının bu tavrı, dizide rol alan diğer sanatçılar tarafından da yadırgandı.