Abone Ol

Aslı Tandoğan Cemal Hünal öpüşmesi şarkı oldu!

İzleyenleri ekran başına kilitleyen öpüşmeye özel şarkı…

Aslı Tandoğan Cemal Hünal öpüşmesi şarkı oldu!

OSMANLI KIYAM’DA BEŞ SAAT SÜREN ÖPÜŞME PROVASI! VİDEO

Aslı Tandoğan fotoğrafları!.. FOTO GALERİ-

Geçtiğimiz hafta  Aslı Tandoğan ile Cemal Hünal’ın ateşli öpüşmesinin yer aldığı ve “ Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”ın unutulmaz sahnesi için dizinin müziklerini  yapan Alpay Göltekin özel bir beste hazırladı.
İzleyicileri ekrana kilitleyen öpüşme sahnesi sosyal medyada da büyük yankı uyandırmış, en çok konuşulanlar arasına girmişti. Birbirlerine çok yakışan Canseza ile Murat karakterlerine can veren Aslı Tandoğan ile Cemal Hünal’ın gerçekmiş gibi oynadıkları aşk sahnesinden çok etkilendiğini söyleyen müzisyen Alpay Göltekin  “Canseza ve Murat karakterlerinin hikaye içindeki kavuşmaları, birbirlerine bakışları, aşkı ifade ettikleri öpüşmelerini izledikten sonra özel bir beste yapmamam mümkün değildi. Bana beste yaptıracak bu hisleri yaşattıkları için hem Aslı hem Cemal’e teşekkür ediyorum.” diyor.
Osmanlı’nın Patrona Halil İsyanı’nı konu alan ve savaşların isyanların olduğu günlerde adeta imkansız bir aşkın kahramanları Canseza ve Murat’ı anlatan “Ben İstemedim Ki” adındaki şarkıyı da ünlü oyuncu Zeki Alasya’nın kızı seslendirdi.
Müzisyen Zeynep Alasya “ Bu kadar güzel ifade edilen bir aşkın şarkısını seslendirirken duygularıma hakim olmakta zorlandım açıkçası. Bu efsaneleşebilecek aşkın kahramanlarından biri olmak isterdim.” Diyor.
İsyan ateşinin yerini ılık romantizm rüzgarlarına bıraktığı Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’da aşıklar mutlu olacak mı bilinmez ama sosyal medyada daha çok adından söz ettireceği konuşuluyor.